Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kje se oblačijo vaši moški

Kje se oblačijo vaši moški

Par dni nazaj sva s partnerjem ‘predelala’ oblačila v njegovi omari. Spada pač v tisto kategorijo ljudi, ki jim je muka in hudo odveč oddit v trgovino, poiskat primerna oblačila, jih poskušat, zato visi v kavbojkah in parih mikicah, tudi kakih reklamnih vmes … brrr.
Zdaj pa menjuje službo, na srečo bo še vedno lahko v kavbojkah, mikicah, poluverčkih .. tu in tam kakšni bolj luštni ne-klasični srajčki, vendar morajo vse te stvari izgledati in bit malo kvalitetnejše. Sva sklenila kompromis – on 3 ure trgovin in iskanja primernih oblačil, jaz 1 teden popsravljanja nemesto njega …. : – ).

Kam se naj torej odpraviva (Ljubljana), kakšen outlet, firme, kjer je dovolj izbire kvalitetnih in modnih oblačil in veliko stvari na enem mestu … 37 let, visok čez 1,90, dolge noge, ne debel in ne suh,

Če ti cena ni ovira, potem emporium ali maxi.

V outletih zelo modnih stvari ne bosta dobila, ker tam prodajajo ostanke iz prejšnjih sezon. Meni osebno sicer leto dni stara moda ni out, pa si vseeno kdaj kaj kupim. Itak nosim več let.

Za take zadeve je celo primeren C&A, imajo zelo lepe klasične in moderne zadeve za moške za zmerne cene (kavbojke 25 EUR, puloverji 20, majčke 10-15EUR). Moj je star 33 let, udarjen na urejanje, pa sam tam najde ogromno, od klasike do malo bolj mladostnih reči.

BOm kar pritrdila milonci. Tudi moj se zadnje čase oblači v C&A. Sicer ni ne vem kaka huda kvaliteta, je pa kar ok, cene niso hude. Velik je tudi podobno kot tvoj, pa dobi v redu hlače in srajce. Ne klasične, pač pa zmerno fine in moderne. Edino t-shirti pa tam niso po njegovem okusu. Sem kar vesela, ker je bil včasih podoben tvojemu, zadnje čase pa gre tudi samoiniciativno po kak nov kos oblačila.

Trenutno je kar precej velikonočnih popustov, tako da lahko ujameta še kaj ugodnega. 🙂
V maju bo v BTCju festival nakupov FNZ in bo spet nekaj popustov. Sicer pa je tako: svetovala bi ti ogled Emporiuma (ki je drag v primerjavi z Vidmom, Italija), lepe stvari imajo v Nami, Maxiju in peek &… na Rudniku. Splača se iti tudi v K&O v Cityparku. Vmes se najde kaj ugodnega in kvalitetnega, najdeš pa tudi drage in nekvalitetne kose.

Morda se splača vzeti kakšne (npr. 2-3) športne hlače (barve kavbojke :)) in nekaj polo majčk, 2-3 srajčke kratek rokav, kakšen pomladni pulover. Ne pozabita na čevlje, ki sodijo zraven.
Nikakor pa za službo kratkih hlač, sandalov, spranih majic in reklamnih majic…

Tudi pri Tom Tailorju najdeš kaj za velike fante…športne srajčke imajo luštne, pa kakšne hlače.

moj mož ima veliko večino športnih srajc od Tom taylorja … se dobi v outletih, ampak ob popustih so cene tudi v redni trgovini zelo ugodne, srajce pa res super.

tudi njihove majčke s kratkimi in dolgimi rokavi so super, sicer pa so majčke z dolgimi od Quicksilverja za moje pojme top!

En teden boš pospravljala namesto njega, da si bo gospod blagovolil kupit nove cote?
Pa saj ne misliš resno?

Mojemu je bilo zelo všeč v Nami. Veliko zelo kvalitetnih znamk na enem mestu. Verjetno je tako tudi v Emporiumu.
C&A bi se jaz izognila, če hočete izpasti bolj fensi. Je čist okej sicer, ampak iz sporočila sem razbrala, da iščete nekaj več.

Se pa tudi jaz strinjam z zadnjim sporočilom. Gre za odraslega moškega, ki bi mu moralo biti v interesu, da sam poskrbi za svojo garderobo,

ne pa da ga podkupuješ kot otroka. No, jaz tega še z otrokoma ne delam, pa tudi ne marata šopingiranja. Kar je treba, je treba.

Moj tudi najraje kupuje v Nami, predvsem zaradi prodajalk, ki obvladajo svoj posel in odlično svetujejo (vsaj tiste na katere sva midva naletela).

Sobota popoldne je zakon, ni nikogar in se ti resnično posvetijo.

Hvala za ideje in nasvete vsem!

Tole s pospravljanjem je bil bolj štos, kot tazaresno podkupovanje …. :-), Bi me moral prej partner podkupit, da bom zdržala par ur ‘njegovega iskanja in kaj mi je to treba’ po trgovinah 🙂
Se ve, kaj je treba v gospodinjstvu naredit in eden pač poprime za sesalec, drug pa krpo za prah, tretji odnese smeti .. itd…

Mega outlet BTC, Zara man, Avantgarde, Emporium, Peek&cloppenburg,…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Midva večino oblačil kupiva v outlet trgovini na Rudniku, nekaj tudi v BTC-ju. Majice TT in podobno od 10-15 eur, srajce sicer malo dražje, ampak ne dosti – kdaj pa kdaj dobiš kakšno tudi za 10 eur.
Hlače kupujeva od Murphy&nye, Helly Hansen – so sicer nekoliko dražje, vendar brez problemov zdržijo kar nekaj sezon (glede na to, da moški ne hodijo prav radi po trgovinah, pride prav).
Kavbojke si v zadnjem času kupuje v C&A, nekatere hlače tudi v H&M, cena okrog 30 eur.

Ravno tko kot si jaz sama kupujem svojo garderobo (in on ne hodi z mano po štacunah) si tudi on večino svoje obleke kupi sam, brez mene. Razen če slučajno kdaj skupaj zaideva v kakšno štacuno, v glavnem se to zgodi samo kje v tujini.
A si vaši moški ne znajo sami kupovat, a ve same silite zraven in hočete imet vse pod kontrolo al je kak drug razlog, da morate z njim po nakupih? Kot z otroki…

Moj pa dosti reči dobi v mexx-u in so zelo kvalitetne in lepe. Pa je kar zahteven za obleči, ker je ima suhe noge in trebuh. Ne vem pa kje je v LJ.

Poskusi naj v Tom Tailorju, S’Oliverju in pa seveda v Nami, kjer imajo te in še ostale znamke. Drugače se pa kaj dobrega najde tudi v P&C na rudniku.

mexx je super znamka, imajo jo v Emporiumu, upam da tudi moško.

Emporium je zakon!

N

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close