Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kristal namesto deodoranta

Kristal namesto deodoranta

Kakšen oz. kateri kristal uporabljate za pod pazduho in kako se obnese? Kje jih kupujete? Jaz se ne potim pretirano – potem bo verjetno vredu? Baje naj bi bil bolj zdrav. Kaka izkušnja? Hvala.

ne uporabljam kristala, ker vsebuje aluminij. najraje imam od garnierja roll-on 48 action control. edini, ki dejansko odtehta in nuca =) nisem pa se še poglabljala v sestavine tako da mogoče tudi ta vsebuje aluminij..

Če tudi kristal ni zdrav, kaj pa je potem najbolje?

Jaz uporabljam kristale od Bionsena. Kupiš plastično flaško (sprej varijanta) v kateri so malo manjši kristali. V glavnem, vse je pripravljeno, ti samo notri naliješ vodo in kristali se počasi začnejo topit. Ko vso vodo porabiš, samo naliješ notri novo. Zadeva deluje bolje kot antiperspirant. Piše, da ne vsebuje aluminija, kao 100% naravno. Kupljeno v DM-ju.

Na mojem piše, da je brez aluminijevega klorohidrata, ki naj bi bil neprimeren, vendar pa vsebuje kalij aluminijev sulfat, vendar zanj nisem našla nič strašljivega (deluje antiseptično, zato švic ne smrdi, švicaš pa še vedno, pa antihemoragično, zato ga dodajajo v after shave, da čimprej zaustavi morebitne krvave nezgode).

Včasih sem imela tistega, ki je kamen in ga nato ovlaženega naneseš pod pazduho, zdaj imam Naturally fresh deodorant crystal Roll-On.
Švicaš še vedno, samo vonja pa švic nima.

JE ZELO UREDU

Iz loccitane! Je dražji, ampak mi itak zdrži več kot eno leto. Ta je narejen iz naravnih sestavin in deluje. Potim se še vedno, vendar ne zaudarjam.

Sem ga dobila za darilo in se ne spomnim, katere znamke je. Uporabljam že več kot eno leto (še istega) in je super. Drži cel dan, nobenega vonja, pa še vonj deodoranta in parfuma se ne tepe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close