Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Avene korektor in puder

Avene korektor in puder

Že dalj časa imam probleme z aknasto kožo na obrazu.Ob hudem izbruhu aken – dobesedno v enem dnevu mi je dežurna zdravnica diagnosticirala rosaceo, ki se sicer kaže samo z aknami,rdečica in razširjene kapilare niso prisotne.Dobila sem eno kremo, so mi jo zmešali v lekarni,za katero imam občutek,da je zelo pomagala, saj nisem več bulasta,ostali pa so še rdeči madeži in pikice. Na strani Lekarnar.com sem našla en korektor Avene Courance korekturni čopič v zelenem odtenku,ki naj bi take nepravilnosti lepo prekril. Zanima me,če ga mogoče katera uporablja oz.ga je že preizkusila? Res dobro prekriva? Zraven sem mislila kupit še puder od Avene ali Vichy-ja, pa me spet zanima, kateri je glede prekrivnosti boljši.Rada pa bi, da bi kljub vsem nanosom zgledala nekako naravno, ne kot lutkica. Imam pa zelo svetlo polt. Sicer bom šla v našo lekarno po testerje,ampak vseeno,kateri odtenek bi bil najboljši? Drugače trenutno ne uporabljam za obraz druge kozmetike,razen pene za umivanje obraza od Laroche-Possay,ki pa je popolnoma brez vseh parfumov,alkohola,itd….Mogoče katera pozna še kakšno tako kombinacijo, ki bi bila v redu?Za nasvete najlepša hvala!

Tudi jaz sem imela podobne težave. Zame je delovala tale kombinacija:
Zjutraj:
-Avene čistilni gel
-Avene Hydrance
-Avene emulzija SPF 50+
Zvečer:
-Avene čistilnigel
-Diacneal na kritičnih točkah obraza, JMO vit C[/url], na suhih predelih obraza in okoli oči.

Ta kombinacija mi je rešila kožo, od 10 leta naprej ni bila tako lepa. Lahko rečem da je skoraj brezhibna, še madeži od aken so precej zbledeli. Prvič po dolgem času si upam brez pudra ven. Trenutno prakticiram Diacneal samo 2x tedensko zvečer in nasljedne jutro naredim piling. Poskusi mogoče ti bo odgovarjalo.
Kar se tiči pudra in korektorja pokukaj sem:
http://www.planet-lepote.com/forum/viewtopic.php?t=30164
Meni je tale MUST HAVE

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close