Najdi forum

koža obraz

Zanimajo me vaše izkušnje glede nege obraza. Imam nekaj čez 50 let in koža se mi je v zadnjem času katastrofalno poslabšala. Gube so, vendar me najbolj moti, da imam na obrazu polno vdolbinic, posledica nepravilnega stiskanja še v mladosti in tudi sedaj, kar nikakor z nobeno kremo ne morem odpraviti. Razmišljala sem o kakšnem kozmetičnem posegu, dermoabrazija mogoče, ali ima katera kaj izkušenj s to metodo ? Ali zgladi kožo, ali pa je kakšna druga metoda bolj učinkovita?

Prepričana sem, da si kljub letom leta in da ti tiste gubice prav pristojijo. Če pa res meniš, da ne kaj želiš narediti predlagam diamanti piling, pa vzemi kakšne 8 tretmajev, poišči pa kakšno cenejšo varijanto kot 100 eur en poseg. Stanje bo boljše … ne boš se pa čudezno pomladila za 10 let.

Mikrodermoabrazija je fajn, ni tako agresivna kot diamantni piling. Jaz sem bila v salonu Fanči, na Rudniku in sem bila zadovoljna s ceno in storitvami. Za kaj več boš pa morala odšteti čeden kupček denarja, recimo tukaj: http://www.dcp.si/

Hvala vama za odgovore, zanima me samo še kaj je bolj učinkovito, jaz bi pred poletjem namreč šla samo enkrat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close