Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style suhe in razpokane ustnice

suhe in razpokane ustnice

Hčerka,7, ima non stop suhe in razpokane ustnice. Zvečer namažem s kremo, zjutraj ima suha in gor trdo kožo da se kar trga koža. Vitamine ji dodajam, pediatrinja je rekla, da je to dovolj, naj ji samo usta mažem s kakšno glicerinsko kremo. Labela vsekakor ni dovolj.

Katere kreme za usta uporabljate za svoje otroke?
hvala

poskusi bepanthen – tisti, ki se uporablja za ritko …
ker je grozen občutek, joj namaži enkrat ko zaspi

nečaku, ki si liže usnice in okolico ter posledično ima rdeče in ispokano kako ustnice tako tudi skoraj polovico brade in pod nosem, to zelo pomaga

Labela ni več to, kar je bila včasih. Je ena izmed naj slabših maž za ustnice.
Več krat na dan si jih naj namaže z medom, predvsem pa še zvečer, pred odhodom v posteljo.

Jaz sebi in otrokom večkrat zvečer namažem z medom, do sedaj vedno pomagalo pa še dobro je.

Najboljša je nux krema za ustnice z medom, res pomaga

A je tvoj nečak moj sin :))))

Moj mlajši sine si namreč tudi nonstop liže ustnice in ima posledično vse okoli ust v živo razpokano. Za nameček se mu pa še ob prvem mrazu naredijo suhi fleki po obrazu. Poskusila sem eno čudno krem. Bephanten je kratkotrajna rešitev, najbolj pa mu pomaga Laverina otroška krema za obraz. Tudi za ustnice. Drugi otrok pa po tej kremi dobi pikice. Mu pa ravno bepanthen najbolj pomaga.

Našim puncam najbolj pomaga lanolin (za razpokane bradavice), še dolgo ustnice ostanejo mastne.

Namažem z ognjičevim mazilom (ne kremo), ki je zelo masten.

naša isto, ne pomaga mazanje, lahko pa rečem, da premalo pije
po obrazu ima tudi lišaje, mažemo, pa nič bolje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close