Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr – ti ogrci!!!

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr – ti ogrci!!!

Imam že čez 30 let in imam dokaj čisto kožo, razen pred menstruacijo dobim nekaj mozoljčkov. Problem so le ogrci – ja, grrrrrrrrrrrrrrrr, ker vidim, da so zelo trdovratni. Sicer hodim vsake toliko na nego obraza (npr. 3 x letno), vendar opažam,da se mi še vedno precej delajo na bradi in na ubogemu nosu. Sicer niso več črni črni kot v mladosti, so nekoliko bolj svetlejši, ampak sploh na nosu imam zaradi njih tudi zelo razširjene pore.
Zanima me, kaj je najboljša nega za te ogrce??? Kožo si lepo negujem, kozmetika, ki jo imam, mi ustreza. Kaj naj potem še naredim, da se znebim teh ogrcev in velikih por? Ali obstaja kakšna reč, na osnovi katere se stanje kožo z ogrci bistveno izboljša? Bila sem tudi že na nakaj kemičnih pilingov; koža je dobra nekaj časa, potem pa vse po starem … Je kakšna metoda, poseg, kakšno domače zdravilo, da odpravim te nagravžne črne črve?

Te nagravžne črne črve,boš lahko kmalu prekrila s pustno masko. 😉

Zdaj pa zares….vsake toliko naredi parno kopel za obraz in si stisni črve ven in razkuži….ker tako grozno,kot ti pišeš,pa tudi ne more bit. )

Kaj pa Clea&Clear za ogrce (Blackhead Clearing) si že poskusila?
Ob redni uporabi pomaga, ga je uporabljala moja prijateljica in je bila zadovoljna.

Svetujem naravno kozmetiko, pudra ne uporabljaj (če ga), ker še bolj zapaca kožo. Jaz sem uporabljala (ne vem točno kako se reče) tiste Nivea trakce za odstranjevanje ogrcev. Tiste bele, ki zmočiš kožo, daš gor, počakaš da se posuši in počasi odstraniš. Sploh na bradi je bilo pri meni groooozno, pa je to ful pomagalo. Sem pa dajala tiste, ki so mišljeni za nos čez celo brado. Je blo ful bolš kot tko kot je narisano.

No, zdej jemljem ene tablete pa hvala bogu nimam več težav.

Imam podoben problem. Nisem več vedela kaj naj naredim. Pa sem kupila tisto čistilo za obraz ki ima krtačko sem začela čistiit zjutraj in zvečer in dvakrat na teden si naredim piling obraza. Kupila sem tudi kremo za zmanjševanje por – dnevno in nočno od Loreal in je vidna razlika. Odpovedala sem se tudi sladkarijam in maščobi.

je vidno izboljšanje mi jih pa ni čisto odpravilo tako, da sem tudi še pred ogledalom in si jih iztisnem. Prav vidim kako najprej nastane belo potem pa iz tistega belega nastane črno ali rjavkasto na vrhu in iztisniti moraš že ko je belo. Kako v celoti zatrteti pa nimam pojma, sem že spraševala če kdo ve, menda obstaja tudi neko vakumsko čiščenje obraza, kjer ni iztiskanja ampak z vakumom potegnejo ven te nečistoče. Če kdo ve prosim za informacijo kje to počnejo. Nazadnje ko sem bila na čiščenju nisem mogla cel vikend med ljudi takšna sem bila od iztiskanja ogrcev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close