Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style parfumi – spletična.si

parfumi – spletična.si

hej, zanima me, kakšne imate izkušnje s spletno prodajo parfumov preko spletična.si? se odločam za prvi nakup, pa bi rada vedela, ali držijo roki dostave in ali so res originalni parfumi?
thx ena bejba

za roke ne vem, so pa 100% originalni.

Če ga v ponedeljek naročiš, v sredo že lepo dišiš.
Lp

Nategavancija! Zakaj? V xyx štacuni je parfum, tist, ki ga bom kupila, tamal 32, srednji 52, večji 63 eur. Na spletični je taisti tamal “znižan” iz 54 na 34 eur,srednji iz 72 na 43.20eur in tako dalje. Je pa parfum eden izmed teh: http://www.spleticna.si/ Vi kar kupujte, mene pa ne bojo nategnili. 😉

Spletična je obupno draga. Raje kupujte na netu v drugerijah v tujini, je veliko ceneje kot v naših trgovinah, so originali, pride pa v enem tednu.

Kupujem na parfumcku, so cene ugodnejše kot Spletična. Res, da zgleda kot da so kak parfum ful pocenili, samo kaj, ko že prej napišejo dosti bolj nabito ceno kot so v trgovini. Npr en parfum je v trgovini 50 €, na spletični bodo napisali, da je 70 € in ga dali kao v akcijo, kjer bo stal 49 €. Parfumček ima pa konkretne akcije, odvisno, za kater parfum gre. Poleti sem enega zelo zelo zaželjenega kupila 100 ml za 29 €-

V katerih drogerijah npr?

Nima smisla kupovati v tujini saj res je, da kupite CENEJE, vendar placas postnino in carino, na koncu znese neprimerno drazje.
Jaz kupujem pri parfumcek.si , saj je dejansko najugodnejsi in njihovi parfumi dlje drzijo, tako da me niti ne zanima al bom placala vec ali manj… poleg tega imajo se brezplacno postnino, ce placas s kartico..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close