Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Iz puhovke leti perje!!!

Iz puhovke leti perje!!!

Na pomoč!

Konec oktobra sem v Zari kupila bundo, katero sem do sedaj oblekla približno 20x. Nisem je še oprala. Prejšnji teden me je razjezilo, ker se mi je strgala podloga (približno 15 cm), sedaj pa sem opazila, da mi na notranji strani izpada puh in sem takšna, kod da bi se valjala v kokošnjaku.
Za bundo sem dala 100€,
Ali ima kdo kakšne izkušnje z reklamacijo v takšnem primeru. Račun sem zavrgla, ampak bunda je itak Zarina.
Zelo bi bila vesela za kakšen nasvet ampak ne o vzdrževanju, ker s tem nimam težav.

Hvala!

meni se je to zgodilo, bila sem kot kokoš iz kokošnjaka… žal je bunda končala v smeteh… ne vem če sploh lahko kaj narediš… žal

Nesi jo nazaj,pa kar bo,bo.

Po dveh mesecih, brez računa, haha.

js imam tudi puhovko iz Zare (100€) in nimam raztrgane ampak sem vseeno taka kot kura ko jo slečem!!!! nevem kaj naj naredim!??….ampak je bila kupljena na HR,tk da glede raklamacij-se mi ne da spet tja vozit! pa oprana še tudi ni bila ker sem jo kupila pred kratkim! Ima kdo kakšno idejo?

Ostani oblečena kura!?!? … !! ???

Tudi moja 15 letna hči si je pred dvemi meseci kupila bundo v Zari in ima enake probleme. Ves čas se ji trga podloga in ven gre perje.

Slabe izkušnje imamo tudi z dvema Zarinima majčkama. Tako, da mi definitivno ne bomo več kupovali v Zari.

Sem se pa pozanimala, brez računa in po tolikem času bunde ne moreš vrniti.

https://www.facebook.com/actio.si

Če bi imela račun in ker gre za napako, bi blago lahko vrnila. Prej kot v enem letu bunda nikakor ne sme razpasti.

Shranjujte račune.

Jaz v zaro sploh ne grem več, par let nazaj sem kupila eno jakno, kmalu se jepokvaril pas…ma sem bila jezna

Zara je podn, tretjerazredna roba, ve pa še kar kupujete tam in mislite, kako ste fensi. Bah..

Še ena taka, ki je kupila dolgo bundo v Zari,
zanjo odštela 140 EUR, pa sedaj leti perje z nje,
pa še prodajalke zelo neprijazne.

Pa se nimam za fensi šmensi, če sem
jo kupila v Zari, ampak sem mislila, da bom
imela malo boljšo bundo za nekaj časa.

Ampak je nazadnje izpalo kot napačen nakup.

Lp

Halo, ne morem se sprijazniti z “slabim nakupom”. To je podn roba, vendar vseeno predraga, da bi
nekajkrat oblekla in vrgla v smeti. Za drugam ni.
Res bi bilo bolje dati 2oo al pa tud 300€ pa bi imela 5 let mir.
Lahko jim prilimam sloj BA izpisek pa da mi vrnejo denar in jih nikoli več ne vidim.
Drugače je z majčkami za nekaj evrov, kjer res ne moreš pričakovati da bo kaj več kot za nekajkrat.

Matr sem jezna!

Pozdravljeni!
Danes sem lahko brez težav zamenjala bundo in to brez računa. Lahko bi zamenjala za karkoli, ampak sem se odločila za darilne bone, ki veljajo mislim da dve leti.
Nobenih težav in pregovarjanj ni bilo.
Sedaj bo pa spet luštno in si bom šla kupit novo v Emporium ali pa kaj podobnega. Pa še popusti so pred vrati. Ta čas bo pa morala biti stara OK.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close