Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style temne dlake pod popkom in nad zgornjo ustnico

temne dlake pod popkom in nad zgornjo ustnico

pozdravljeni!

že več časa se soočam s težavama.. namreč imam dlake pod popkom,ki si jih brijem,ampak zgleda vedno slabše! imam tudi temne dlake nad zgornjo ustnico.. le kako naj se jih znebim?

obbstaja kaj za posvetlitev,kaj za trajno odstranjevanje?
(če je možno,bi “poseg” rada naredila doma,ker sem zelo sramežljiva.)

najlepša hvala za odgovore!

LP

Lepo prosim če bi kdo kaj svetoval, ker imam tudi jaz iste težave!!!
Na pomoč!!

Pozdravljeni!

Kot pri veliki večini strank je nastala rahla hormonska spremeba tudi pri vama, ki se kaže kot močnejša rast dlak!Svetovala bi vama obusk in posvet pri nas v salonu, da se dogovorimo, za začasno z voskom depilacijo oziroma trajno s pulzirajočo svetlobo!

LP!Petra

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Tudi sama imam podobne probleme kot ga.Marjeta in Neja isicer močne temne dlake nad zgornjo ustnico,katere me zelo motijo in tudi depilacijske kreme več kot toliko ne pomagajo.Zato Vas prosim ga.Petra,kakšen je postopek trajne depilacije s pulzirajočo svetlobo in kakšna bi bila cena,poleg tega pa me še zanima če s tem urejate tudi obrvi,ker imam zelo neurejene,prosila bi tudi za ceno.Najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav.

POzdravljene!

Vidim, da je zelo veliko zanimanje, kot tudi velik problem pri mnogih dekletih in ženskah poraščenost.Najhujša je seveda na obrazu, saj je najbolj vidna!
Že veliko strank je pri nas ta problem odstranjevalo s pulzirajočo svetlobo in moram priznati, da so rezultati individualni.Veliko jih je zelo zadovolnih, nekatere, ki pa imajo presvetle ali celo sive so bili rezultati slabši!Tiste stranke ki so zelo poraščene potrebujejo več terapij od 8 do 10, ostale manj!Terapija pa stane 50 eurov!

Lepe praznike!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

tudi jaz imam problem. nad zgornjo ustnico imam dlačice, ki so dokaj opazne. nekajkrat sem si jih pobrila in sedaj mi je žal. dlačice so močnejše in še bolj vidne. sedaj si jih pulim, vendar tudi tako ni nič bolje. mama mi k kozmetičarki nebi dovolila saj imam šele 13 let. kaj naj naredim. lahko kaj naredim sama doma ? sem z britvico že uničila ves in nemorem popraviti ničesat ? prosim pomagajte mi.

Svetujem, da se pogorite doma in skupaj z mamo pridete na posvet do nas!
Če so te težave dedne, jih lahko sedaj v času jeseni in zime lasersko uničujemo!če pa so težave resnično zelo hude in jih nihče v širši družini nima, se lahko najprej obrnita z mamo na zdravnika in ti pregledajo hormone.

LP!

Za posvetlitev se da v drogerijah (DM ziher mogoče še kje) kupit en praparat za posvetlitev. Mislim da je v zeleni škatlici, cena pa nisem ziher ker že dougo nisem kupila – mislim pa da je okoli 10 €, če se ne motim. Ne vem, če je primeren za nad ustnico (verjetno je, ampak najbolš je prebrat kako je glede tega točno), pod popkom pa sem tudi sama uporabljala in je v redu delovalo. Je nekako podobno kakšni barvi za lase, naneseš na dlačice in malo počakaš in se posvetlijo tako da se skoraj ne vidijo. Vsake toliko je treba ponovit, ker dlakice na novo zrastejo in nove so seveda temnejše, je pa meni pod popkom držalo okoli 2 meseca preden je bilo spet treba belit. Zelo simpl uporaba, seveda kar doma.

Lahko si pa dlačice ‘porihtate’ tako kot jaz zdaj to delam… z pinceto. U parih minutah gre in zdrži okoli 1 mesec, pa vedno tanjše so.

jaz imam tudi probleme z dlakami pod popkom in to že nekaj let. prvič sem si jih pobrila z britvico in od takrat naprej imam celo zmešnjavo. rezultat je bil ničen, saj so se vseeno videle črne pikice. poleg tega pa so se mi začele pojavljati rdeče pikice oziroma mozoljčki. potem sem to še stiskala in naredila cel masaker:) čez nekaj časa sem si kupila neko kremo od veet-a kjer dobiš zraven še lopatico s katero odstraniš kremo in s tem tudi dlačice. moram reči, da je bilo veliko bolje kot z britvico, vendar vseeno ne tako dobro da bi lahko razkazovala svoj trebušček. potem sem odkrila depilator – na začetku je kazalo super…ko pa so začele dlačice zopet rasti, je bilo mojega veselja konec (vraščanje dlačic, mozoljčki). zato sem si kupila kremo proti vraščanju dlačic – malo je pomagalo ampak ne veliko. problem je bil tudi v tem, da sem morala čakati, da so bile dlačice zadosti dolge, da sem jih populila. potem sem poskusila belilno kremo. na začetku je bilo super, ker dlačice niso bile tako dolge. skoraj se jih ni videlo. ampak dlačice so kar rasle in rasle, tako da so bile na koncu dolge že (ne pretiravam) 2 cm. vendar si jih še vedno belim, tako da so postale veliko tanjše. nekaj sem si si jih populila in tiste mi niso zrasle nazaj, tako da upam, da se jih bom počasi znebila. vse bi bilo vredu, če ne bi bile tako dolge, ker pa so, so vseeno zelo vidne.

zdaj si pa predstavljajte, da si oblečem kako krajšo majčko ali kopalke? pa kje, ni šans.. zaradi tega že tri leta nisem bla na morju, prijateljicam se pa zmišljujem, da mi morje ni všeč…
tako da sploh ne vem kaj naj še poskusim. moja zadnja šansa je da grem h kozmetičarki ampak me je zelo sram, da bi ji pokazala svoj kosmat trebušček:) čeprav vidim, da ima kar nekaj žensk težave s tem, se mi zdi, kot da bo kozmetičarka prvič videla kaj takega in da bo vsa ogorčena nad vsem tem. kaj predlagate?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close