Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style katera krema

katera krema

Ali vaše prvošolke zdaj v tem mrazu namažete po obrazu s kakšno kremo? In če da, s katero?

Težko ti svetujem, ker moja je že v višjem razredu. Upam, da se bo našla kakšna mamica, ki ima prvošolko in ti bo svetovala tapravo kremo.
Do takrat pa jo ne pošiljaj ven na mraz vsaj do drugega razreda. :))

en dan je blo -10 pa je že cirkus….

Imaš prav, spraševalka.
Tudi mlado kožo lahko zaščitimo – obraz in tudi roke.
Še posebej, če se ukvarja s športi na snegu.
V drogerijah poglej med otroškimi kremami (Baby, mogoče Nivea ali nekaj iz kozmetike Dove).
Še bolje pa ti bodo svetovali v lekarnah.

Vesela bo tudi svoje Labelle – evo pa imaš darilo za Dedka Mraza.

Jaz imam za normalen mraz iz DM od Alverde – Pflege cream. Krasno diši in je iz naravnih sestavin. Cena – nekaj eurov.
Za cel dan na snegu pa imam eno proti vetru in mrazu.

Labelo pa tudi 🙂 Naša 5,5 letnica je navdušena. Dobra ideja za darilo :-))

Na policah z otroškimi kremami. V tubi. Tudi jaz jo dostikrat uporabim 🙂

Meni se pa zdi tole mazanje brezveze. Saj ni drvarka, da bi cel dan v gozdu drevesa podirala in bila na mrazu. Jaz otrok nikoli nisem mazala in se ne mažem tudi sama. Pa nikoli nimamo težav s kožo.

Z nobeno kremo, ampak z mandljevim oljem iz lekarne ali pa z madljevim oljem DM Babylove. Odlična zaščita otroške kože proti mrazu!

Jah, prav je, da nežno kožo zaščitiš pred mrazom. Zjutraj, ko gre v šolo in je mraz tako oster, da kar reže v obraz, zdaj januarja se bo šele začelo!
Ampak prosim te, za božjo voljo, nikar je ne maži z izdelki, polnimi naftnih derivatov, kot so tile:

Lekarne pa tako ali tako vemo, po kakšnem principu delujejo zadnje čase.

Kupi ji tole kremico, Weleda Wind und Wetter balsam, glej takle zgleda:
[img]http://www.bevina-natur.eu/images/weleda_wind_wetter_balsam_01.jpg[/img]

Gre za ognjičevo kremo z dodatkom mandljevega olja, verjemi, da ji jo boš še ti kradla za smučanje 🙂

Z ognjičevo kremo od justa:-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close