glivice na nohtih
Urgo filmogel je super. Deluje kot lak za nohte in zelo učinkovito. Meni je zdravnica svetovala naj probam to preden vzamem tablete. Priporočam.
http://www.urgo.si/izdelki/izdelek/podrobnosti/tekoci-zascitni-geli-za-afte-kozne-razpoke-in-glivice/urgo-filmogel-proti-glivicnim-okuzbam-nohtov/
Rezultati so vidni v daljšem obdobju.
Naravna varianta: olje čajevca ali kisova kopel vsak dan. Dobro prekuhati moraš tudi bombažne nogavice in čistiti čevlje. Izogibaj se najlonkam.
Antimikotiki z omenjenimi kopelmi. Prvi rezultati vidni po 6 mesecih. Zelo dolgotrajno, da ti glivice izginejo z nohtov.
Veliko vztrajnosti želim. lp
Še moj nasvet: hudo glivično obolenje med prsti, ki se je razširilo na nart, sem si zdravila z Lamisilom, pa ni kaj dosti pomagalo.
Potem sem se odločila za kis, sol in domače kislo mleko.
Najprej sem si noge umila v razredčenem jabolčnem kisu, ki sem mu dodala nekaj soli (bolj je močno, prej pomaga), umite noge sem si na debelo namazala z domačim kislim mlekom, noge ovila z gazo in čez obula nogavice. Potem pa spat. Zjutraj sem ponovno umila noge s kisovo raztopino (naredila sem mešanico na zalogo v jogurtov lonček in se vsak dan umila z krpico), na tanko namazala s kislim mlekom, pustila, da se je posušilo in obula bombažne nogavičke.
Intenzivno zdravljenje je trajalo enih 14 dni, od takrat dalje se preventivno občasno zdrgnem s kisovo raztopino.
Forum je zaprt za komentiranje.