Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style krema weleda za obraz

krema weleda za obraz

Ima katera izkušnje s kremo Weleda za obraz? Mandeljeva, brez dišav in barvil.

Sicer ne uporabljam nobenih krem, pozimi pa se mi koža bolj izsuši in bi rabila eno bolj kvalitetno kremo. Slišala sem, da je znamka Weleda ok.

Kakšne izkušnje?

Hvala in lep pozdrav.

Izkušnje ima lahko vsaka drugačne. Jaz žal še nisem odkrila kreme, ki bi mi res 100%no odgovarjala. Weledo sem prvič preizkusila pred štirimi meseci, dve kremi, med drugim tudi mandljevo, žal moji koži ni odgovarjala, sem dobila mozolje in peklo me je preveč. Trenutno se mažem s kremo od Lavere. Tako-tako, je še kar ok. Za suho kožo ti pa priporočam, da si zvečer namažeš mandljevo olje.

Samo Welede ne, je taka kot en vosek, jaz sem bila tudi vsa rdeča kot opečena.
Če ti nobena krema ne pomaga poskusi zvečer z olivnim oljem.

Prav z omenjeno kremo sama nimam izkušenj. Vendar pa poznam kozmetiko. Odlična je krema za obraz nočna, z divjih vrtnic. Enkratna!
Njihovi geli za tuširanje so vsi po vrsti dobri. Potem so dobri roll oni za pod pazduho.

Jaz to kozmetiko kombiniram z Lavero. Sama imam zelo suho kožo, kljub veliko tekočine in to vse leto. Občasno dobim lišaje ki se nemalokrat razvijejo v herpese po obrazu. Starost 30 plus.

N

Imam občutljivo kožo in ne boste verjeli najbiolj mi odgovorja Hoferejeva navadna krema v lončku z modrim pokrovom, mislim pa piše clasic. Poceni in dobra.

Hvala za vse izkušnje in namige. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close