kaj obleči na poroko
Samo ena pripomba: Poleti sem bila na eni poroki – poroka super. Samo, ko sem gledala ženske sem imela občutek da trenirajo za Novo letno zabavo. Poroka je poroka, novo leto je novo leto. Samo mejnik med tem, ker so bile res videti kure.
Nazadnje ko mi je prijateljica pokazala slike iz poroke iz balkana je imela oblečeno črno oblekico in belo jakno čez oblekico – kratko bolero. Lahko pričakuješ svega svašta – tudi dolge obleke, samo oprosti men na poroko to ne sodi. Nevesta naj bo v dolgi obleki, svatinja in svatje – pa priče pa ne. Obleči se kot da greš na poroko in ne na balkan žur za novoletno zabavo.
Predlagam nekaj takega:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11706/en/zara-sales/11017/107549/TWO-TONE%2BDRESS%2BWITH%2BPENCIL%2BSKIRT%2BAND%2BDRAPED%2BBODICE – lej odvisno je tudi kakšne postave si.
Tudi kostim s kakšno lepo bluzo ali korzetom bi bil primeren. Samo nekako nisem pristaš hlač za na poroko.
Pekarna miš maš zelo lep predlog si podala,pa misliš da bo šla oblekca na vsaj 20 den štumfe in če bom kje mogla gazit po snegu?
Code tudi tvoj predlog ni slab,vendar si rada obleko prej operem preden začnem nosit,drugače bom po prvem odplesanem kolu zasmrdela po kemikalijah ki jih dajo na obleke,da “zdržijo” prevoz iz nam ljube Kitajske.Še ima kera kak zimski predlog???
Srbska svadba- v tem me res ne bi zeblo,počutila bi se pa najbolj domače; a ne?
za na pot si oblečena za vse razmere kajne…za poroko pa boš pač morala imeti spakirano v kufru…torej, če bo sneg in ne vem kaj, vedi, da nihče ne bo naokoli hodil na pol gol…se prilagajaš.
Za poroko nikoli ne moreš zgrešit z lepim hlačnim kostimom…samo naj ne bo črn ali temno plav, ker ne greš na sedmino!!! Aja, kaj boš imela obuto ali čez kostim…naj bo toplo in nepremočljivo če bo sneg, na poroki pa tam kjer je slavje lepo preobuješ v salonarje, zgornji del boš itak slekla in videlo se bo kostim in salonarčke in to je to, uzivaj!!! Srečno!
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.vojvodinaonline.com/slike/db_img/SVADBA_NEKAD_I_SAD,_KULPIN_Svatovi-iz-Selence.jpg[/img]