Katastrofalni lasje
Lep pozdrav!
Najprej se opravičujem, ker mogoče pišem že temo, ki je bila že objavljena na forumu. Imam en problem, katerega se ne morem rešiti že najmanj 2 leti.
Imam neverjetno močno poškodovane lase.
Brez leska, sijaja, izgledajo pa kot 90 letna lasulja v zelo slabem stanju.
Dolgo sem uporabljal gele in likalnik, ampak ko sem videl resnost problema, sem takoj odnehal s tem.
Ampak moji lasje so, kljub vsem mogočim balazamom, šamponom še vedno enaki, ali celo slabši. Po celem lasišču imam lase, ki se zelo hitro posušijo, ni potrebno nobenega sušilnika, saj se brez pretiravanja, lasje posušijo v petih minutah, od korena do konic. Ko si izpulim las in ga pogledam od bližje, je na enih delih debelejši, na enih pa tanek. Ne pomagajo škarje, ne nič. Še posebej nek “pramen” las, na eni strani lasišča. Las nikoli nisem imel barvanih. A moji lasje so živa žalost. Zgledajo mi mrtvi. Dobesedno.
Rabim nek resno dober odgovor in rešitev za moje lase. Hvala!
Dragi Marinko.
Zagotovo bo močna maska za globinsko obnovo las KERASTASE št.3 pomagala, da bodo vaši lasje normalni. Le po umivanju nujno obrišite lase in nanesite masko, ter pustite čim dlje 10-20 min, na laseh,kljub navodilom za le 5 min. V tem času bo maska močno prodrla v globino las – cortrx in dala lasem moč in vlago.
Oglasite se na Trubarjevi 44 in vam bomo šampon in masko prodali.
Pa ne gre le za naš zaslužek ampak za resnično nujo vaših las.
To je zanesljiva pomoč vašim lasem.
Stevo Pavlovič
Pozdravljeni!
Imam dolge lase, segajo ~20cm cez ramena. So precej mocni in slamnati. Tudi pri meni se vzdolz lasu njegova debelina spreminja, ampak to me ne moti toliko. Najvecji problem je v tem, da imam goste lase od lasisca pa nekje do licnic (~10, 15cm), potem pa se gostota las mocno zmanjsa. Dolga leta sem razcesavala mokre lase in jih s tem mocno natrgala. Vse dni sem imela lase spete v cop. Dve leti nazaj sem s cesanjem mokrih las prenehala in lase zacela susiti naravno na zraku. Postala sem bolj pazljiva pri cesanju, tudi cop nosim samo se vcasih. Vidi se, da na vrhu glave lasje sedaj niso potrgani, ampak lasje so se vedno gosti samo do licnic.
Sem prevec neucakana in naj pocakam se kaksno leto, dve, da se stanje popravi, ali naj poskusim se kaj drugega?
Strizenje na kratko frizuro ne pride v upostev, ker imam okrogel obraz. Pred leti sem imela kratko frizuro in mi ni bila vsec.
Ze vnaprej najlepsa hvala za odgovor!
Pozdrav,
jaz ti priporočam šampone Foltene, jaz sem imela skoz probleme z lomljivimi lasmi in s krepastimi lasmi, sušila sem si jih dobre pol ure in še likala itd da so zgledali gladki, če ne sem bila kot natopirana čaravnica, sploh če sem bila na vlagi. No po neštetih poizkusih z raznimi šamponi, geli itd sem prišla na Foltene ki moram rečt je super. Ne mučim se več pri sušenju, proti vlagi so dost bolj vzdržljivi, ne lomijo se mi več in še bolj zdravi so, je potrdila tudi moja frizerka. Tako da res lahko samo priporočam. Imajo pa več vrst šamponov. (proti prhljaju, za občutljive, poškodovane, masne..)
Upam da čim prej najdeš pravo nego za tvoje lase, saj vem kako je to, če nisi zadovoljen s lasmi.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.