preozki škornji
Jaz sem ravno prejšnji teden problem s škornji rešila. Nesla sem jih k čevljarju in pravi, da ogromno škornjev oži in širi. Meni je razširil pri enem zgornji del na način, da je sparal ob zadrgi, vstavil enako-podobno usnje. Se skoraj ne opazi. Plačala pa 5 eur. Šlo pa je za kvalitetne in kar drage škornje. Tudi mene vsi škornji zgoraj tišijo oziroma so pretesni, pa nisem debela, noge normalne.
b.
[code]
b+
Jaz sem ravno prejšnji teden problem s škornji rešila. Nesla sem jih k čevljarju in pravi, da ogromno škornjev oži in širi. Meni je razširil pri enem zgornji del na način, da je sparal ob zadrgi, vstavil enako-podobno usnje. Se skoraj ne opazi. Plačala pa 5 eur. Šlo pa je za kvalitetne in kar drage škornje. Tudi mene vsi škornji zgoraj tišijo oziroma so pretesni, pa nisem debela, noge normalne.
b.
[/code]
me pa zelo zanima kje si dobila tega čevljarja … zato ker ko je kolegica kupila alpinine preširoke škornje, so ji v trgovini zatrdili da to naredi prav vsak čevljar, drugače pa da bodo oni poslali svojim čevljarjem … ko pa je takega čevljarja iskala ga pa ni dobila … trgovki pa je nato alpinin čevljar rekel da tudi on tega pač ne dela …
Forum je zaprt za komentiranje.