Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kombinezon in skibuci za malčke

Kombinezon in skibuci za malčke

Sem se dons zasekirala, ko gledam kako pada sneg, da moj otrok še nima zimskega kombinezona in nobenih zimskih škornjev (skibucev). Sem že gledala po mnogih trgovinah, pa nisem našla nič primernega. Skibuce rabim št. nekje 24, velikost kombinezona pa vsaj 98, če ne celo 104. Če ima katera idejo, prosim naj mi zaupa. Ne bo pa dajala velik dnarja za to, ker bo prerasla v nekaj mesecih.

Skibucke smo brez težav kupili v Deichmanu, ene pa v Massu. Kombinezon pa še sama iščem.

Ravno včeri kupila skibuce v Intersportu. Imajo tudi manjše številke. Pa akcijo kupiš tri plačaš dva. Imajo tudi kombinezone … samo ne vem če tako male 🙂

O hvala, do Massa še nisem uspela priti, ker mi je čist od rok. Bom šla pogledat še ta vikend.

Sanke bo pa tut menda Božiček prinesel, je zdej objavu, sneg smo tut dočakal….sam to mi še manjka.

skibuci daichmann, kombinezoni tudi H&M

Kombinezon v Intersparu. Danes imaš takojšnji 40% popust (cena brez popusta je 35 eur).

včeraj sem videla v intersparu še ne par kombinezono tudi 98 in 104. Pa še včeraj in danes imajo 40% off. kombinezon stane 35 EUR. Ni pa po kvaliteti za dol past.

Mi smo otroške hlače kupili včeraj v Hoferju (25,00 €).

..pri nas pa je bila cena samo 13 €.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close