Kakšen zlati nakit kupujete?
Tiste/tisti, ki nosite zlat nakit, zanima me, kakšnega najraje kupujete – že narejenega industrijsko ali ga raje kupite od zlatarja, ki ročno naredi unikat in pri tem upošteva vaše želje, čeprav je tak kos dražji?
Aha in seveda, ker so časi dokaj težki: imate zdaj v recesiji sploh še željo po takšnih izdelkih? Kako gledate na tak nakup, kot na strošek ali kot na investicijo?
nosim samo zlat unikatni nakit,belo ali rdece,rumenega ne
od dragih kamnov imam vse 4 lepotce v zbirki diamant,rubin,smaragd,safir,ne mankajo pa niti biseri(samo negojeni pridejo v postev)diamant in smaragd sta najboljsa za kombinirat..imam veliko nakita..nakit in umetniske slike so investicija in okras hkrati.
drugace od poldragih pa obozujem crni oniks.
Rada nosim zlat nakit, me pa včasih malo mine, pa potem spet prime, ima pa zame eno vrednost. Če sem obdarjena, pač ne morem vplivati na to, kaj dobim, sama pa si dam izdelati pri enem zlatarju kakšen unikaten kos zlatega nakita (v kombinaciji s kakšnim poldragim kamnom): broška, obesek, ogrlica, prstan. Na nakup zlata gledam kot na investicijo (s tem se tolažim, ko zapravim ;-)))
Kje hodis, da te ukradem :))
Do nakita nimam nobenega odnosa in zlatarna ne vem kako zgleda od blizu. Ce pa bi kupovala nakit, bi ga zaradi vrednosti, kot investicijo, torej bi iskala posebne kose z vecjo vrednostjo.[/quote]
mene ali nakit haha[/quote]
Ne bom rekla, da mi tvoja miselnost (recimo karakter) ni vsec, ampak raje kot tebe bi imela tvoj nakit v sefu :)) tebe vrnem nazaj 🙂
Ne bom rekla, da mi tvoja miselnost (recimo karakter) ni vsec, ampak raje kot tebe bi imela tvoj nakit v sefu :)) tebe vrnem nazaj :)[/quote]
haha z mano si nimas kaj pomagat ane, z nakitom pa
ce bi bila moski bi ti bila vsaj za nekaj uporabna tako pa ..[/quote]
Ce bi bila moski, bi ukradla tvojo zeno z nakitom :)) zeno vrnem 🙂
haha, razen ce bi bila en tistih moskih, ki nosijo nakit 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.