Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Slo topmodel

Slo topmodel

Katera je šla včeraj ven?

Včeraj sta šli ven kar dve – obe Niki.

Šli sta obe Niki ven …

glede na to, da zadnjič ni šla nobena, so moram tokrat dve izločit….in zadnje tri so bile Sara Ana in velika in mala Nika…..

Meni je bila ta velika Nika že od začetka favoritka in se mi prav čudno zdi, da so noter pustili Saro Ano, ki ni nič posebnega, sploh se mi pa ne zdi primerna za Top Model.
Mi vse skupaj diši po veliki kuhinji….

Meni je tudi ta velika Nika daleč najboljša, ampak zgleda, da oni gledajo skozi drugačne oči. Sara Ana je pa zoprna do skrajnosti, pa meni osebno grda – za model pa sploh, nos, zobje, postava…sploh ne razumem, kako take lahko premorejo toliko samozavesti, da se sploh prijavijo. Zmaga pa itak una ta mala Primorka, a ne? Tista, ki je najbolj disciplinirana (sem pozabila kako ji je ime). Mi tudi ni kaj preveč všeč, ampak saj pravim, oni na te stvari drugače gledajo.

Meni je pa šla ravno ta Nika najbolj na jetra, polna sama sebe. Kakšne izjave je imela. Meni je najbolj všeč Tina in tudi včeraj je tisti fotograf, Bravničar, rekel, da je ona najbolj manekenki podobna. Ostale so čisto povprečne. Ampak to so moje oči, ki se na modo spoznam ravno toliko, kot na popravilo avta 🙂

Meni je tudi najbolj všeč ta velika Nika. A njene slike res niso nič posebnega in to veliko šteje. V živo lahko ful zgledaš, a če nisi fotogeničen, pač ne moreš biti top model.

[/quote]

Lea? Zakaj misliš, da ona zmaga? Sej še ni končalo..Ali pač?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close