Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Nova Loccitanova dišava…

Nova Loccitanova dišava…

Ta vikend so me v CP pred njihovo trgovino ob promociji pošpricali z novo Loccitanovo dišavo, ki je naravnost božanska, diši reeees omamno. Ali morda ve katera kako se imenuje njihov najnovejši parfum in kakšna je cena??

poklič v štacuno, pa boš vse izvedela

Tudi jaz se se špricala, pa mi tako ne diši. Je pa prodajalka rekla, da je na osnovi pomaranče.

ali mi lahko prosim poveste, ali so l’occitanovi parfumi enako močni/obstojni…, kakor klasični parfumi ali gre tukaj za bolj blage zadeve?
hvala!
karlina

Na žalost. Pred par leti sem kupila neko njihovo dišavo- rdeča pomaranča, mislim. Dišala mi je zelo lepo, a se je zelo hitro izdišala.

Loccitanovo “parfumi”, kot jm pravite, so daleč od parfumov.
To so toaletne vode.
Vse po spisku so slabo obstojne – ne rečem pa, da so slabe.
Meni včasih poleti zjutraj po tuširanju čist paše kakšna njihova vodica (ki drži urco, dve), za kakšne resne prilike pa je bolje posegati po kakšnih drugih dišavah.
Sicer pa najbrž ciljate na Fleur Cherie, dišava na bazi pomarančevca – imenuje se tudi neroli, ki ni nobena novost v parfumskem svetu. Konkretno tega novega vonja ne poznam, so pa odkar so prisotni na slo trgu predstavili že ene 4 različice vonjev z nerolijem, od katerih je bila res lepa in obstojna dišava le ena – imenovala se je prav Neroli – se je ne dobi več obstaja sicer novejša Neroli različica – Eau de Neroli, ampak to ni to.

Glede na to, pa da prihajajo hladnejši denevi, praznični december in vse kar spada zraven, poskusite najti dišavo, katera bo bolj ustrezala zimi in počutju, kakšne toplejše, večplastne vonjave.
Loccitane tega nima, žal.

Joj, Neroli je bila super! A se je res ne dobi več? Semže spraševala po njihovih trgovinah in dobila različne odgovore, nikjer pa je niso imeli na zalogi, temveč naročeno.

Pia3, ne vem kater Neroli misliš, jaz imam v mislih eno ful staro verzijo, res tak topel, seksi vonj, pa tut obstojen je bil zelo, večplasten, skratka za moj okus eden boljših nasploh.
Samo to ni ta Neroli, ki se zdaj prodaja.

Kolikor sem jaz spraševala, mi je bio rečeno, da je ta dišava ukinjena.
Je pa res že ful nazaj, v tistem času, ko je Loccitane pri nas začel trgovine odpirat:).

Mislim, da je bil v taki steklenički, samo jaz sem ga takrat kupila v enih majhnih setkih po 3 majhne stekleničke-pršilke z enim platnenim etuem in si jih menjaval kot refil. Ta je meni ful lepo dišal in sem mislila, da je bila večja embalaža ta iz povezave. Kaj si imela ti takega?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close