Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style A se še nosijo…

A se še nosijo…

…tričetrt hlače? Imam en kostim – t.j. jakna in tričetrt hlače, pa ne vem, če se to sploh še nosi… Hvala!

če
so ti hlače všeč in se v njih dobro počutiš..
potem nosi.
V prvi vrsti si ti, pol pa kaj bodo drugi rekli.

Uživaj življenje

Če kostim ni lih lanen, ni panike. Si pač obuješ visoke škornje in to je to.

jaz jih ne bi nosila, niti takrat, ko so bile v modi. razen ce si 180cm in 55kg. drugace bos izgledala okrogla in nizka.
razen, ce so res ozke, ti suha, zraven pa skornji ali pa lepe nogavice in salonarji z zelo visoko peto.

3/4 hlace grsajo postavo. se posebej so grozni moski poleti v teh sirokih hlacah, ki se koncajo nekje nad gleznji in so se prevec razpasle.

zenska je tukaj vprasala, ce se nosi, ker ji je ocitno do tega, da lepo izgleda in ne za dovoljenje, ce sme nositi. seveda sme nositi, ce se v njih dobro pocuti. ampak to ne pomeni, da bo tudi izgledala dobro.

Misliš tako zadevo:
[img]http://static.letsbuyit.com/filer/images/uk/products/original/4/26/annarita-n-trousers-34-length-trousers-on-yoox-com-426871.jpg[img/]
Ne nosijo se glih kaj preveč, tak da…če jih misliš dat gor zato, ker maš slabo vest, da ne bojo v omari ležale, jih raje daj na Karitas. Pa tudi malo hladno se mi zdi za takšne hlače…
Sploh pa, če nimaš ravno postave kot gospodična na sliki…ne vem, no, meni nikoli niso bile všeč.
Stvar okusa, vprašala si za mnenje, jaz sem samo svojega podala. Pa brez zamere 😉

Pri nas v službi jih ženske nosijo.

Če so ti všeč, če se v njih dobro počutiš, potem ne vidim razloga da ne. Moda gor ali dol!

Ohjoj, ni slike pokazalo. To pa je res smotano na tem forumu, da se ne da sporočil urejat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close