nisem uredu
Dolga leta sem bila blondinka. Vse lase enake barve in brez pramenov. Potem so me kolegice in frizerka le prepričale, da se pobarvam v temnejšo barvo in naredim pramene. S manj hidrogena, da se mi bodo lase popravile… dobri nasveti vem.
Ampak sedaj sem že en čas pobarvana zelo v naravno in s prameni-kar pomeni bolj na rjavo blond in se ne morem navadit nikakor na to barvo.
Kot, da nisem jaz se mi zdi,da mi energijo jemlje, v tem vremenu deževnem se počutim kot ena siva miška. Mislim, da ob prvi priliki se letim prebarvat na bolj svetel odtenek.
Se tudi ve počutite kdaj zaradi barve las ,ki je povsem lepa in normalna kot miške?
mogoče se boš navadla, je pa res, da če si se navajena v naravni barvi las, pa se prebarvaš v drugo barvo je mal “šoka”, je pa res, da določene barve ne pašejo k obrazu, recimo bleda koža pa intenzivna rdeča al pa črna itn. al pa kontra, temnejša koža pa svetlejši odtenki…
Daj času čas. Jaz sem se iz platinaste blondinke pobarvala na naravno temnejšo rjavo. ŠOK. Ene tri mesece sem rabila, da sem se privadila. Zdaj se odlično počutim, že ene 4 leta sem tako in ne bi bila več tako svetla. Jaz sem se takart blond barve naveličala + lase mi je čist uničilo. Zdaj imam pa dolge skoraj do pol hrbta, močne in zelo lepe. Se splača zdržat!
Forum je zaprt za komentiranje.