velform perfect legs
kapilare odstranjujemo z laserjem.
nisem še zasledila stranke, ki bi imela odstranjene kapilare samo z neko kremo.
Danes sem tudi sama naletela na Tv prodajo te kreme. Če bi ta krema delovala bi bila presrečna. Do sedaj sem tudi jaz zasledila le to, da je “zdravilo” samo laser (pa še ta ni ziher). Torej mi je 40€ za dve kremi malo veliko, če kupujem mačka v žaklju.
Moram reči, da sem poskušala že razne kreme proti celulitu in za zmanjševanje strij, ki pa so težavo le prikrile za nekaj dni. Kot mi je kolegica biologinja razložila, naj bi te kreme le nekako napihnile kožo, ter zato prikrile pomanjkljivost. Po mojem mnenju tudi to ni kaj drugače, bi bila pa presrečna, če krema res deluje 🙂 Moje kapilare so sicer dedne narave, kar pomeni, da se bodo tudi po zdravljenju najverjetneje ponovile.
Lep pozdrav
Škoda, ker nobena ne podeli svojih izkušenj v zvezi z uporabo te kreme…
Sama sem že poskusili odstraniti kapilare z laserjem, pa mi je pustilo bele madeže (kvadratne, kjer je deloval laser na kožo – letos poleti so malo zbledeli), vendar so še vedno zelo vidni… injekcije pa so mi samo spremenile barvo kapilar v rjavo…
Zato bom kakršnihkoli komentarjev in izkušenj, tako s kremami, laserjem, injekcijami… vesela.
Lep pozdrav!
z IPL pulzno svetlobo se lahko močno zmanjšajo kapilare. Pri zmanjševanju kapilar je učinkovit tudi G pulz- to je neka nova tehnika katera dela na mikrocirkulaciji.
Da bi nekdo odstranil kapilare s kremami za domačo uporabo tega še nisem slišala.
Forum je zaprt za komentiranje.