Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Babe, kje poceni kupujete najlonke?

Babe, kje poceni kupujete najlonke?

Tanjše in debelejše, ampak obvezno vzorčaste, da niso dolgočasne…

Kje v MS, MB, LJ, TS, VE, ZG, BG, CE????

Ljubljana, bacin.

Ampak saj so povsod več ali manj iste trgovine. Mecator hipermarket, Lidl, Hoffer, Muller, Interspar,…

Specialne trgovine alla Fabiani me pa itak ne zanimajo ker imajo za moj žep predrage.

V sex shopih.

Kaj ti to resno? (nisem bila še nikoli, zato sprašujem)

Jaz jih kupujem v Trstu v trgovini Mawi, kjer so od Calzedonie, Sisi, Golden Lady…od 2.50€ naprej. In to od 20-70 den, enobarvne, vzorčaste…

meni so pa te debele, vzorčaste najlonke tako ogabno grde, kako to lahko nosite fuj
pa po večino take žabe nosijo ženske, ki sploh ne bi smele kazat nog, ker imajo debele ali krive, in potem jim te žabe še poudarijo grdoto nog

Jaz se pa v njih krasno počutim, sploh če imam še krilo do kolen, pa tudi nimam idealnih nog ;))
Bacin, hvala, ampak Trst je predaleč.

Zate je najboljš, da si daš take štumfe na glavo (obvezno 70 DEN), pa ne boš več trpela ob pogledu na krive, pa debele noge v fuj in fej žabah. :))

malo samokritike vam ne bi škodilo, sprijaznite se, da nekatere ženske pač nimate nog za kiklo, še manj pa za debele, vzorčaste žabe. fuj za debele, vzorčaste žabe, fuj za debele ali krive noge v kiklah in fuj za pomanjkanje samokritike

E, da mi je da vidim tvojo sliko… Boh ve koliko fujev bi Monovke izgovorile…

Kaj ti to resno? (nisem bila še nikoli, zato sprašujem)[/quote]

Resno, ja, ker imajo full veliko res lepih vzorčastih najlonk (sicer malo res debelih), glede na kvaliteto so tudi relativno poceni.

Ženske jih kupujejo v Polzeli, babe pa ne :)))

Meni so tud une v Calzedoniji všeč.

Jaz pa mislim, da bi se morale ženske v Sloveniji preprosto malo bolj sprostiti in se ne obremenjevati z okolico in mnenji drugih… Komentarje, kot je zgornji o krivih nogah, je treba preprosto preslišati. Če komu niso všeč kakšne noge, naj jih pač ne gleda. Vsak dan hodimo v službo, gospodinjimo, skrbimo za otroke, zraven se marsikatera še izobražuje ali skrbi za starše ali si poskuša utrgati čas zase, zdaj pa naj nas skrbi, kaj si nek tujec misli o naših nogah? Nima smisla. Malo samozavesti, ki si jo zaslužimo, in pikaste nogavice, pa bo tudi mrakobna jesen lepša. 🙂

lp,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close