Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kvaliteta otroških Hofer in Lidl oblačil

Kvaliteta otroških Hofer in Lidl oblačil

Tukaj dobiš majčke, kavbojke, trenerke, kompletke, žabe, … res ugodno. Nimam posebnih izkušenj. Kakšna je kvaliteta po vaših izkušnjah? Lp, hvala lepa.

Odlična! Kakovost primerljiva z S oliverjevo in Tom tejlorjevo kvaliteto.

Za Lidlove ne vem, Hoferjeva oblačila so pa super kvalitetna, škoda da mi zelo redko uspe kaj kupiti zaradi službe.

Mi smo bili zelo zadovoljni. Letos smo kupili samo kavbojke, ker ni več toliko stvari za našo velikost. Smo pa super zadovoljni z športimi nepremočljivi jesenskimi športnimi copati. Drugače pa zimski kombinizoni do sedaj najboljši, dežni kompleti, gumijasti škornji z nogavico, flis jakne,…

Jaz osebno pa imam vso športno opremo iz Hofera. Ni primerjave z Lidlom. Je pa tudi boljša od vseh internetnih nakupov športne opreme. Za 100 eurov se opremim skoraj v dva kompleta od jakne do spodnje majice.

Kar zadeva otroska oblacila in posteljnino, zelo zadovoljna. Oblacila za odrasle moras pa malo pogledat, potipat, razvlect, prevlect… Skratka, bodi previdna, nekaterim se od dalec vidi, da je pofl, ena znajo prevarat, ena pa znajo bit kar v redu.

Jah no, jaz sem lani pozimi kupila v Hofru komplet flis trenirk…celo leto jo ze nosim, še vedno super…tudi po pranjih.

Jaz sem kupila moško pižamo v Lidlu in mi je super luštna: spodnji del karirast, full seksi :).

Jaz sem v hoferju od oblačil zase kupila le dve trenirki – ena je OK, druga iz flisa pa je imela eno hlačnico daljšo kot druga 😛

mojemu sem pa kupila nekaj majic s kratkimi rokavi (ene že več kot dve leti nazaj) pa so še čist OK 🙂

Bojša kvaliteta kot H&M in C&A in podobne. Problem je le, ker moraš biti tam takoj ob 8.00 uri, ker je ob 8.05 že vse prodano.

Hofer in Lidl otroška oblačila so neprimerno boljša od raznih H&M, pa TAKKO, ipd, pa celo otroških oblačil bolj zvenečih imen, ki jih lahk okupimo tukaj pri nas…. Boljše kvalitete so le še oblačila, kupljena čez lužo ( zato ker imajo Američani standard, da mora proizvajalec, ki šiva za njih rezat oz. polagat kroje za oblačila tako, da se raztegujejo po dolžini in ne po širini-npr. znamke Old Navy, pa Gap, v Angliji npr. NEXT). To sicer pomeni več obrezkov=odpada, ampak oblačila pa so neprimerno bolj zdržljiva, tu je še kakovost bombaža in šivanja,….
Večina poceni otroških oblačil, ki jih lahko kupujemo pri nas, ali pa v Italiji, ali pa pri “Kitajcih” na tržnicah so šivana tako, da se ti po nekaj pranjih vse raztegne kot čigumi-torej lahko stran vržen denar – Za otroka, ki jih preraste v 2 mesecih tudi OK, če pa oblačila hraniš še za druge otroke, potem pa je treba gledat tudi na to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close