Najdi forum

Tip kože ?

Pozdravljeni !

Stara sem 29 let in še dan danes ne vem kakšen tip kože imam na obrazu, zapravila sem že ogromnega denarja ampak nikoli ne najdem nekaj kar bi mi resnično ustrezalo.
Moja koža bi se lahko reklo, da je v sami notranjosti mastna, ker imam po licah, na bradi manjše mozoljčke in iz najstniških let tudi pore, ki so mi nastale z nepravilnim stiskanjem mozoljev vendar ko pa si kožo očistim imam samo povrhnjico zelo suho, občutek imam zatezanja kože in si v takem primeru na obraz dam mastno kremo , kar pa mi zopet pore zamaši in spet smo na začetku.
Ker vem da bo vaše mnenje zagotovo iskreno vas bi prosila če mi lahko svetujete kakšno čistilno mleko naj kupim (za kakšen tip kože), kakšne kreme naj uporablajm skratka moja koža za pogledat ni grozna se pač sem pa tja pojavi kak mozoljček bolj pa imam problem z porami ki jih pač imam od pubertete in se mi zaradi nepravilne uporabe krem in čistil mašijo.
Rada bi le kupila pravo čistilno mleko, da ko si obraz umijem ne bom imela tako suhega občutka in rada bi uporabila kremo da mi ne zamaši por.

Že v naprej se vam lepo zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.

Pozdravljena,

verjamem, v vsej tej populaciji reklam, krem, vam ne preostane drugega, kot da se obrnete na strokovnjake, ki vam bodo vse razložili, da ne bi imela več vprašanj.Zato si vzemite nekaj časa se oglasite in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja saj bomo vašo kožo videli; seveda brezplačno!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close