Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Sprej za blond lase

Sprej za blond lase

Jutro,

kupila sem si sprej za blond lase zdej sem pa malo skeptična o uporabi (beri: ne upam si). A mi lahko pls kakšna uporabnica (no, ali pa uporabnik) napiše, koliko približno to posvetli lase. Moja naravna barva je temno blond.

Lp,
M_

Sprej -prvič slišim. Kje si pa kupila? Žal pa nimam izkušenj. Grem rajši k frizerki 🙂

Po moje las niti ne posvetli v pravem pomenu besede, verjetno da samo bolj blond lesk…Sicer za blond nisem sigurna, sama imam oranžne lase, pa si dajem oranžen balzam, da ostane barva bolj obstojna in intenzivna.Poskusi se našpricat samo na en pramen, pa boš vidla.

Sem hotela mimo, pa ne morem…..pa kaj si ti res BLOND al kaj? To je sprej oz. lak za utrditev las kot vsak drug, le da je bolj namenjen blond lasem, ker poudari lesk. Če pa si že tako skeptična si pa samo en pramen poprši.

Hvala za konstruktivne odgovore, očitno sploh ne poznate tega izdelka, pa ste vseeno dovolj prijazne, da napišete odgovore.

Mi je žal, da sem sploh vprašala.

@moderator
: tale je post je za zbrisat.

@ ne morem verjet no

Daj se malo pozanimaj prej, potem pa piši neumnosti in žali avtorico.

Živjo.

Evo jz poznam in uporabljam ta sprej že kar nekaj let. Uporabljam ga za svetlitev narastka in posvetlitev las nad čelom. Moja naravna barva las je srednje rjava tko, da se moram pošpricat vsaj 5x za povrstjo da se lasje dovolj posvetlijo. Še boljše pa je če lase pošpricaš in greš na sonce, potem meni zadostuje svetlenje 3x za popvrstjo.
Kr poskusi zadevo, boš videla da boš zadovoljna. Jaz sem.
Lep dan

Ful hvala 🙂

Če te prav razumem, sem lahko z njim kar pogumna in se posprejam, ker ne posvetli zelo ampak bolj za 1 odtenek?

Živjo,

ja ja kr pogumno, prvi nanos jih ne posvetli niti za en odtenek mogoče za pol odtenka

Če stvari ti ne poznaš, ni nujno da ne obstaja. Torej kdo je zdaj tukaj BLOND ????

Živjo
Ja, tale sprej je res super. Najbolj deluje poleti, oz. na soncu. Se našpricaš, lasje pa zelo počasi svetlijo. Naredijo svetlejšim lasem lepše blonde lase.
Imajo ga pa v Mullerju.
lp.

Tudi jaz sem ga poskusila, ampak imam preveč rdečega pigmenta in mi potem potegne ne oranžno oz. lisičje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close