problem kako naličiti
Pozdravljena
za oblikovanju obraza uporabite bolj vodoravne linije. To pomeni ličnice in sence na obrazu naj potekajo skoraj vodoravno. Dolg vrat bo bolje okrasiti z modnimi dodatki (nakit, rutice…) kot ličiti. Tudi povsem ravni lasje niso najprimernejša izbira pričeske za podolgovat obraz. Mogoče bi bilo dobro spremeniti tudi pričesko.
Jadranka
C.J. pozdravljeni
Kot prvo bi na vašem mestu spremenila barvo las in frizuro,se opravičujem govorim na pamet.Barvo bi zato spremenila ker pravite,da imate črne obrvi,rjave oči.Ne rabite biti temnolaska imate lahko lepo toplo rjavo barvo z prameni nekaj svetlih(medenih).Glede nato,da imate rjave oči se lahko poigravate z barvami od rjavih,pastelnih nians naprej,tudi črna,danes sem naličila punco z črno v kombinaciji z zeleno bila je prekrasna.Kar se tiče ustnic lahko uporabljate naravne tone,če vas moti vaša polnost ustnic,mislim,da bi vam marsikdo zavidal na tem.Tako da samo korajžno.Lahko se pridete pokazat in vam z veseljem kaj več povem,ko vas vidim.
Lep pozdrav
Branka, pozdravljeni
Hvala za vaše nasvete. Pričakovala sem takšne odgovore na moja vprašanja. Zanimalo me je vaše mnenje, ker mi sicer vsi, ki me vidijo, pravijo da mi bolj pristojijo ti blond prameni kot pa moji naravni lasje, ki so rjave barve. Zanima me le še to, kje se nahajate (v katerem kraju)?
C.J se opravičujem,če moj odgovor ni bil v vaših pričakovanjih.Morate vedeti da moderatorji na forumu v bistvu govorimo na pamet(samo iz vaših opisov).Lahko mi pošljete na mail vašo fotografijo in bodo moji odgovori ali odgovori mojih kolegov na forumu bolj kompetentni.C.J. naš frizerski salon se nahaja na Trubarjevi 55 v Ljubljani in se lahko oglasite na brezplačno svetovanje.zaželjeno je da me prej pokličete ker nisem vsak dan v salonu.
Lep pozdrav
Pozdravljeni!
Prosila bi za kakšen nasvet kako najučinkoviteje prekriti mozolje in namazati oči. Imam precej nečisto kožo na obrazu in vratu ter majhne rjave oči,kadar oči obrobim z črtalom delujejo še manjše, kadar veke namažem z temnejšo barvo v zgibu, ter zunanji rob pod obrvmi svetleje, se mi zdi da imam zabuhle oči.Uporabljam večinoma rjavkaste in roza odtenke. Imam dolge rjave lase in podolgovat obraz.
Hvala za nasvet in lep pozdrav,
Tina
imam problem ker imam mozolje pa nevem kako jih naj prekrijem da se nebi vidlo tako fejst. bla sem že pri drmatologu ker jih že mam od 7 leta dalje pa mi neve pomagat drugače kot pa da jemljem antibijotike in se mažem z kremami. pomagajte mi prosim.
moj največji problem so in še v puberteti sem tak da je še hujše.
prosim pomagajte mi ker nevem kaj naj naredim!
zaupajte mi prosim skrivnost kako lepo prekriti mozolje!
imam problem ker imam mozolje pa nevem kako jih naj prekrijem da se nebi vidlo tako fejst. bla sem že pri drmatologu ker jih že mam od 7 leta dalje pa mi neve pomagat drugače kot pa da jemljem antibijotike in se mažem z kremami. pomagajte mi prosim.
moj največji problem so in še v puberteti sem tak da je še hujše.
prosim pomagajte mi ker nevem kaj naj naredim!
zaupajte mi prosim skrivnost kako lepo prekriti mozolje!
Rebeka,pozdravljena,
če si iz Ljubljane me pokliči in se lahko oglasiš pri meni v salonu,ti bom z veseljem pokazala kako pravilno prekriti nepravilnosti na koži.
Tudi sama sem imela velike težave s kožo po obeh porodih.Redno sem obiskovala kozmetičarko,gospa ima veliko izkušenj in mi je res pomagala,tako da te popolnoma razumem.
Živjo. Jaz imam tudi problem glede ličenja in barve, oblike frizure. Imam okrogel obraz, srednje velike oči, barve modre. Sama se sedaj ličim z črno barvico nad trepalnicami in na “črti v očesu”. Senčilo pa ponavadi rjavo, bakreno. Frizuro imam pa trenutno na paž in raven frufru. Kakšne frizure bi tudi pri mojem obrazu prišle v poštev? Barve so srednje rjave. Moja naravna barva je pa “mišja”. Bila sem že blond, vendar sem se pobarvala na rjavo, ker imam tanke, mastne in redke lase in sem imela že zelo uničene. Ja pa kakšen šampon bi mi priporočal za tako zmešnjavo kot jo imam jaz. Trenutno uporabljam GLISS HAIR REPAIR.
Forum je zaprt za komentiranje.