Redken!!!!
ojla. si mogoče še zainteresirana??
namreč, naročila sem pošiljko redkena (extremly deep treatma) in sicer v kompletu so 3. zase potrebujem le eno, ostale imam pa namen prodati!! torej, če je katera zainteresirana
je pravi naslov 🙂
lp
Redken produktov ni več v Sloveniji, ker so ga prenehali distribuirat.. To je brand, ki spada v L’oreal divizijo.
S spoštovanjem
Stevo
p.s.
Tudi MOhaela v Domžalah ga nima, saj uporablja L’oreal.
Pozdravljeni Stevo,
Se javljam na forum prvic danes po priblizno treh letih in pol, saj sem po selitvi v tujino nekako povsem predala vlogo moderatorja.
Sem z veseljem po toliko dolgem casu prebrala kaksen komentar in nekaj odgovorov.
Vidim pa da se se kar pojavi kaksen moj komentar izpred kar nekaj let nazaj kot je naprimer tale v zvezi z Redken iz leta 2004 tako da z veseljem verjamem da Mihaela ne uporablja Redken.
Drugace pa se da kupiti ze ogromno izdelkov online ne glede na znamko. Svet postaja globalen in vsem vse dosegljivo, shipping pa worldwide:-)
Osebno pa sem ljubiteljica samponov in regeneratorjev ter ostalih produktov na cim bolj naravni bazi, bazi aromaterapije in kjer je mozno brez sulfatov, parabenov in ostalih telesu in zdravju skodljivih snovi.
Ja tule pa se svet pelje v tej smeri:-)
lep pozdrav iz Gold Coasta (down under) in vse dobro,
Alenka Dirnbek
http://www.imageprogressive.com.au
Forum je zaprt za komentiranje.