Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kako močno boli brazilska, vzeti lekandol?

Kako močno boli brazilska, vzeti lekandol?

Pred zobozdravnikom bi naj človek vzel lekandol, ker potem naj ne bi tako bolelo. Nisem ziher, da kaj pomaga. Ker se spravljam na brazilsko, me zanima, če to tako močno boli, da naj se prej okrepčam z lekandolom, prosim?

jaz se, vendar ne vem če mi pomaga. Predzadnje me ni nič bolelo, zadnjič pa zelo. Odvisno od dnevnega praga bolečine, po moje

:))) En joint po pomagal.

Sicer pa je Lekadol. sam ta ti ne bo pomagal. Vse je v glavi pupa. 🙂

Hm..ne vem, če ima Lekadol kakšne veze. Mislim, da pomaga od znotraj pri bolečih stanjih. Brazilska se pa dogaja po površini, torej bi se bilo bolje namazat s kremo, ki ima učinek rahle anestezije in ti omrtviči tkivo, da manj čutiš. Povprašaj v lekarni. Mislim, da Lekadol res ni rešitev.

Mah, kakor koga. Mene bi po brazilski verjetno morali odpeljati na urgenco (čeprav imam sicer zelo visok prag bolečine), če pa ti ima za ven potegnit samo ene tri kilave dlakce, verjetno ne bo prehudo.

odvisno h kakšni kozmetičarki greš. Imam izkušnje z dvema in razlika je ogromna. Našla sem kozmetičarko ,ki ima en super vosek in res res zelo malo boli oz. skoraj da ne

Zdravilo je Lekadol in ne LekaNdol.

Toplo priporočam postojnsko kozmetišnico, tam dobiš lokalno anestezijo, še veš ne, kdaj si fertig.

AJCOM!!! Ti, ti porednica ti:-)))

iiii, kje se pa kupi trava?:-) pa malo tudi resno mislim…berem to mularijo, kako se na veliko zadeva, jaz pa še tega ne vem, kam bi se obrnila, če bi mi kdaj zadišalo..čudno se mi zdi, da med mojio generacijo nič ne slišim za to

Amsterdam

Eric Clapton – Cocaine

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close