Najdi forum

nohti

Že od kar vem zase si grizem nohte. Sedaj pa bi si rada dala delat umetne. Kje je kakšen salon, ki ni pretirano drag, mogoče pa se odvadim.

Aja v Ljubljani.

Bika je treba prijet za roge! Umetni nohti niso rešitev ampak le gašenje požara. Grizenje nohtov je način, ventil, kako tvoje telo izraža stisko. Ni nujno, da gre za kakšno veliko zadevo, v podzavesti je pač nekaj, kar te teži. Delaj na tem, da odstraniš vzrok in ne le zatuškaš posledice. Ti zna drugje bruhnit ven. Daj večji poudarek tistemu, kar je V tebi in ne tistemu kar je NA tebi.

Od kar vem za rock, nimam časa za grizenje nohtov … ker plešem, krilim z rokami …

Vse je v glavi. Sama sem grizla nohte do maturantskega plesa, oz kakšen mesec porej sem se odločila da neham, da bom imela lahko nalakirane nohte. In sem nehala in nikoli več grizla. Sem si pa začela nohte na začetku lakirat na živo rdečo barvo. Očitno me ta odvrnila od grizenja.

sama sem še predkratkim grizla nohte potem pa sem se odločila da bom nehala. od takrat vedno kadar dam noht v usta da bi grizla nohte nadzorujm svoje ugrize da ne ugriznm preveč. in tako mi ostanejo dolgi. imam pa tažavo pri lakiranju saj se mi že po enem dnevu lak kruši. zato sm se odločila za umetne nohte. kozmetični slon najdeš na vsakem vogalu in ponavadi niso ravno dragi. okoli 25 evrov. podalševanje nohtov pa večinoma stane 50 evrov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close