Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Srbeče lasišče in izpadanje

Srbeče lasišče in izpadanje

Živjo vsem !

To, da mi lasje izpadajo se mi dogaja že drugo poletje zaporedoma (nevem zakaj lih poleti). Takrat sem uporabljat Fitoval kapsule in Fitoval šampon in mi je pomagalo. Takoj čez 2 meseca so bile vidne spremembe, lasje so mi prenehali izpadati in tudi po menjavi šampona ( Subrina ) se mi težave niso več ponavljale. Lahko še povem, da sem pred tem uporabljal sprej v gelu in da je morda to bilo krivo za izpad lasišča.

Kakorkoli že, to poletje se mi je situacija ponovila. In sem si mislil okej potem si bom pa pač še enkrat kupil tisti “magični” šampon Fitoval s kapsulami. Uporabljal sem ga kakšen mesec ali dva in nobene spremembe. Celo nasprotno, negativen učinek ima sedaj na meni. Lasišče me nenormalno srbi. Šel sem do Lekarne po pomoč in so mi rekli, da naj ga neham uporabljati. Mimogrede prehlaja nimam in nevem zakaj se mi to dogaja. Spet uporabljam šampon Subrina a se mi zdi, da je malo bolje, čeprav nisem ravno siguren, da se bo karkoli spremenilo v bližnji prihodnosti.

No če pa še to ni dovolj, sem teden nazaj doživel še en šok. Namreč, bivša ( ki jo imam še vedno rad) si je našla drugega. Tako, da sem recimo že cel teden v nekakšni depresiji iz katere težko najdem izhod. Težko spim zjutraj ( največ do 5 ur na dan ) in težko se prehranjujem.

Hvala za pomoč

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close