victoria’s secret
:-))))
Naj vam poizkusim razjasniti pojme: glede na to, da je prodajna politika Victoria’s Secret zelo stroge narave in da imajo trgovine le po Ameriki, za ostali svet pa spletno trgovino, ni nobene možnosti, da bodo v Zagrebu odprli trgovino :-))))) Vsaj še nekaj let ne….( še ena novinarska raca – me prav zanima, kdo jo je “spohal”)….. Vse pa tudi ni treba verjeti, kar piše, no!!
Malo razmislite: se vam zdi logično, da bi odprli trgovino prej v enem Zagrebu, kot pa na Japonskem?!?! Američanom že ne…..Šteje predvsem najprej ocena tržišča in posledično prodajni rezultati; zato bo za nas in tudi za Hrvate za nekaj časa edini vir nakupa obisk Amerike ali pa zapravljanje preko spleta.
Glede VS perila smo že veliko govorili na forumu Ženski čvek – iskalnik dobrodošel!
Men se zdi ful hecno, ampak vsi hr časopisi ful pišejo o tem!
Kopiram:
Hrvatsko lice Victoria’s Secreta
Zagreb, 30.03.2004. 08:10 (Večernji list)
Renata Sopek, Lana Pavić, Ana Krpan, Morana Paj, Jasmina Hdagha samo su neke od djevojaka koje su prošle na castingu za hrvatsko lice Victoria’s Secret.
Iako će svih deset odabranih djevojaka imati priliku nositi prvu domaću reviju Victoria’s Secret, koja će biti održana u jednome od showova Joška Lokasa, samo će jedna od njih snimiti hrvatsku kampanju.
Zastupnici tvrtke za Hrvatsku ovoga tjedna putuju u Los Angeles, gdje će odgovornima u Victoria’s Secret pokazati fotografije svih pedesetak djevojaka koliko ih se odazvalo na jučerašnji casting. Osim već spomenutih, bile su tu i ostale poznate manekenke poput Antee Kodžoman, Fani Stipković, Mije Šlogar, Karle Milinović…
Prva prodavaonica Victoria’s Secreta u Hrvatskoj otvorit će se potkraj travnja.
Silvija Kukavica
Evo – pošiljam vam še odgovor Victoria’s Secret na moje vprašanje glede tega (ime sem zamenjala z xxx):
Dear xxx,
Thank you for your e-mail regarding the Victoria’s Secret Stores. We apologize for any inconvenience this matter may have caused.
Unfortunately, we don’t have stores located outside the United States. At this time we are unaware of any plans to expand our store locations via international means
Očitno tudi hrvaškim novinarjem ni nič več za zaupat…..
Pa lepe praznike !!!
Svašta. Sploh mi ni jasno, kako pride do tega. Če bi razlikovali med tem, da bodo odprli trgovino in med tem, da bodo njihovi artikli na voljo v neki drugi trgovini s spodnjim perilom, bi to verjetno povedali, a ne?
Pa še včeraj sem na HTV videla neko oddajo, kjer so tudi o tem govorili in celo izbirali nek model za hrvaški VS model kao.
Nič mi ni jasno in sem kar razočarana. :/
Kako je pa s temi številkami cunjic iz kataloga?
Imajo samo v ameriških, mere pa v inčih, tako da se ne znajdem perveč.
Pod medium imajo številki 10 in 12, pa zdaj ne vem katero naj naročim- sem pa 38/40 v naših merah.
A katera kaj ve, koliko bi to znašalo v naših konfekcijskih (se mi zdi čist logično da imajo večje cifre kot pri nas, glede na populacijo)?
Malo sem pobrskala po hrvaških forumih, ker se mi še vedno zdi rahlo neverjetno, da bi si novinarji kar izmislili vse skupaj iz nič. In sem prišla vsaj do nekakšnega odgovora, čeprav se mi zdi čuden. VS naj nikoli ne bi prodajali svoje licence za odpranje trgovin v tujino (kar smo tudi me že ugotovile, na žalost), lahko pa očitno vseeno odprejo prodajalno z njihovimi starimi kolekcijami.
http://www.forum.hr/showthread.php?s=067df63ebbda48b5c060d15ae83fe6a8&threadid=44020
Ja – verjetno bo nekako tako, da boš lahko kupil rabljeno perilo z modnih revij ali pa second hand, kot ga prodajajo na e-bay-u……To pa ne hvala! Da je že katera nosila pred mano na genitalijah…jok bato- -ga rajš nimam! Pa tudi nisem ena izmed tistih, ki mi mora za vsako ceno listek od spodnjega perila ven gledat kot nekaterim “po nesreči”, v resnici pa da se vidi, kaj nosijo….kokoši!! Ni gršga kot videt tange s plastičnim listkom z navodili za vzdrževanje na eni, proizvajalca pa na drugi strani..Pacientke!
v poštnino definitivno niso zajete carinske dajatve….na paket pošiljatelj nalepi carinsko deklaracijo na kateri piše vrednost, zraven pa je priložen račun…kar je vrednejše od SIT 6.000 sigurno odprejo, zaračunajo DDV in svoje storitve…tako da na lahko vsako pošiljko lahko mirno doračunaš SIT 5000 in več…stvar se tako splača kupiti le, če ti je res všeč…
Forum je zaprt za komentiranje.