Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Koliko dni v mesecu ste gladke spodaj

Koliko dni v mesecu ste gladke spodaj

Ko se pobrijem z britvico, že drugi dan pikam. Brijem se cca pol ure, mogoče nekaj manj. Če grem na brazilsko, so redke, pa vendar so dlake že ćez dva tri dni zunaj.

Anketa se torej glasi: koliko dni v povprečju ste čisto gladke spodaj?

Vse dni v letu. Laser.

Meni je britje vsakdanja rutina pri tuširanju, vzame mi 1 minutko časa 🙂

pa te nič ne pika, srbi, mozoljčki…??

V eni minuti se lahko jaz edino cela porežem. Pretiravaš ne? Zakaj?

Nič ne pretiravam. Če “stanje” redno vzdržuješ res ne rabiš več časa, koliko pa uspejo dlake zrasti v tem času?
Hvala bogu nimam nobenih mozoljčkov, pika me samo, če se 2 dni ne obrijem, takrat potem tudi malo srbi. Ne uporabljam nobenih gelov za britje ali česa podobnega, samo milo za tuširanje, že s tem se koža in “dlačice” toliko omehčajo, da vse gladko teče 🙂
Dobra britvica je osnovni pogoj, jaz imam najraje kar tiste za moške, so veliko boljše.

Lp!

Dokler sem se brila, vsak dan.

tudi tako. ena minutka je res dovolj.

Nekateri imamo radi krtače zato priporočam, da se pred skokom čez plot pozanimate o željah drugega skakalca in temu ustrezno zamaknete termin skoka.

Ce je britvica svoh ali ze malo znucana, potem tudi mene naslednji dan pika, drugace pa zdrzi par dni. Pobrijem pa se 1x na teden in mi to vzame nekaj vec kot minutko, a vseeno ne vec kot 3 minute.
Uporabljaj kvalitetne kline, najboljse so kar moske s cimvec rezili, jaz imam zdaj eno s stirimi in je super.

Ena minutka je res dovolj, če si totalno šlampast in si pobriješ samo pol nog pa če pri bikiniju nič ne oblikuješ ampak samo pobriješ tiste dlake pri strani. Čim oblikuješ recimo na črtico tega ne moreš narediti v eni minutki pa še nog in podpazduh zraven.

Jaz se brijem med tuširanjem vsak drugi dan, noge tik nad koleni, bikini pustim samo črtico po sredini in podpazduhe, vse skupaj mi vzame 15-20 minut.

… samo poleti – julija in avgusta

Samo poleti pa še to naredi mož. Si ne predstavljam kako vam to uspe se same obriti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close