Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style deodorant dolce e gabbana light blue

deodorant dolce e gabbana light blue

pozdravljene, ženske.

zanima me, če ima katera izkušnje z deodorantom, omenjenim v naslovu? (ali pa mogoče s kakšnim drugim, kakšne druge blagovne znamke, npr. dior, escada …). nekje sem videla, da je v akciji, pa ne vem, če bi ga izbrala. zanima me namreč, če se ga več porabi kot toaletne ali parfumske vode. in kakšno je sploh pršilo? kot pri “navadnih” deodorantih ala Fa, Tricia ipd.? si predstavljam, da ne.
hvaležna vam bom za kakšen odgovor.
lp

Ce ne kupis ponaredka je najbrz ok.

Blue light je v sprayu,s potisnim plinom.Trenutno pa uporabljam CALVIN klein “ckin2u”(her).Ta pa je brez potisnega plina,natural spray.
Dela vprašanja nisem najbolje razumela…dejstvo je, da so zgoraj omenjene znamke kot “navadni” deodoranti, le da jih kombiniraš s toaletno vodo oz. parfumom, da nimaš ravno več različnih vonjev na sebi.Oblika:ali spray,stick.pršilo je pa včasih kot opcija, včasih pa edina izbira…odvisno od znamke.

gideon, hvala ti za odgovor. to me je v bistvu zanimalo, ja, če je s potisnim plinom. pa nisem najbolje zastavila vprašanja. 🙂

Tale light blue je že ene 10 let “pase”!

Tudi če je pase enim še paše.
Jesti mastno in ocvrto je tudi pase, pa večina še vedno tako je.
Eni se pač ne ozirajo na to kaj je trenutno “in” (za razliko od zašpehanih žensk,ki nase navlečejo kariraste bermude,ker so “in”) in sledijo svojemu občutku,okusu in feelingu.

Ligt blue…

Že mogoče, da je star, ampak meni je še vedno najboljši… edino nekaj me zanima, a je možno, da te zaradi aprfuma glava boli? Zadnjič sem dala light blue gor po dolgem dolgem času in me je po dveh urah začela ful glava bolet. izboljšalo se je šele, ko sem se stuširala in si umila lase.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close