s čim se depilirate
U, hvala, k si me spomnila!
To mi je že nekaj časa nazaj ena kolegica govorila…. Poizkusim!
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Style.Over.Net › Nega, ličenje in style › s čim se depilirate
mednožje…
Krem, sem rekla, ne bom uporabljala več, sem pa zelo občutljiva. Če se pobrijem sem cela v pikicah in aknicah, kar je groza. Mogoče nimam tapravega pripomočka, zato sprašujem, kako to rešujete vi.
lp
Brazilka. Prvič boli kot s*inja, drugič že manj, potem se pa navadiš.
Pa moški so tudi navdušeni nad frizurco:)
s kombajnom
Brazilska dep.
zdaj je nov način….efekt kot voskanje , nič ne boli ….in tudi koža ni nič poškodovana ! sugar depilacija , na osnovi sladkorja ….
Skrajšam si dlake, malo oblikujem z britvico enkrat na mesec in imam prekrasno mednožje. Mož je zadovoljen, jaz pa tudi. Tudi seksava brez težav čeprav nimam goličevja. Pa kaj ste vse mazohistke ali poklicne prodalajke ljubezni, da mora biti mednožje v nulo spedenano?
U, hvala, k si me spomnila!
To mi je že nekaj časa nazaj ena kolegica govorila…. Poizkusim!
errrr. jaz ne bi z vročim sladkorjem po muci opletala 🙂
to je za noge, eventuelno še pod pazduho….
vse si depiliram z omenjenim aparatom.
sem imela podobne težave po britvici, kot jih opisuješ. zdaj je mir. sicer bolj boli, ampak ne toliko kot mozolj pri mozoljčku, ko sem včasih komaj hlače oblekla…
električni brivnik za bikini predel (ima majhno glavo). ni u nulo ampak saj nisem poklicna kurba, da bi morala bit vsa podepilirana. glavno, da je higijenično in na kratko postriženo.
vroči sladkor ?? od kje ti ta način?
Laser
higiena veze nima z novodobno modno muho depiliranja mednožij. dejte že enkrat si nehat metat pesek v oči, no
Forum je zaprt za komentiranje.