preobraba-nova pričeska
Že dolgo časa imam dolge črne lase-pobarvane. naravne imam temno rjave. ker imam črno barvo že dve leti sem se je naveličala, zato si želim nekaj novega, vendar se bojim iti k frizerju in mu reči da mi naj naredi nekaj čisto drugega kot ponavadi. a je kje kakšna preobrazba da bi ti kje naredili strokovnajki, tako da bi ti potem res pasalo da te ne zaserjejo, ali pa če je kje kakšen res dober frizer?
Ojoj, kaksne besede:-)
Dober frizer je prav tako strokovnjak in to na svojem podrocju. Najveckrat delamo preobrazbe frizerji in nihce drug kot mi to najbolje obvlada.
Se pa razlikuje frizer od frizerja, eden z malo vec smisla za modo, obcutka za stranke drugi malo manj, ampak se vedno strokovnjak.
Poisci nekoga, ki se mu bos povsem zaupala, odloci se sama pri sebi, da si spremebe zelis in bos zadovoljna. Dokler pa ne bos prepricana v to, pa ti lahko naredi preobrazbo se ne vem kak strokovnjak.
Srecno!
Alenka Dirnbek
Skoraj celo življenje sem hodila k sfalenim frizerjem, pa vedno sem bila nezadovoljna, dokler nisem odkrila njega, mi je spremenil pričesko in postala sem novo dekle. K njemu zahajam 3 leta in vsakokrat se veselim nove pričeske.
Nekdo mi je nekoč rekel, da vsakokrat ko si zaželiš tako spremembo si želiš spremeniti življenje. Jaz si ga izboljšujem vsak mesec.
ZDAJ JE ODVISNO,ALI SI SE BARVALA ALI SI DELALA PRAMENE KER TISTO NI ENAKO.ČE SI SE BARVALA PA JE MOŽNO TISTO DA JE NESTRUČNO NANESENA BARVA NA KONICE IN NA LASIČE,TUKAJ SE LAHKO ZGODI PRAV TISTO DA BARVA REAGIRA DRUGAČ BLIZO SAMEGA LASIŠČA KJE SO NARAVNE LASE IN NA OSTALEM DELU KJE JE ŽE BARVANO.(NASVET ZAMENJAJ FRIZERJA)ČE SO PA PRAMENI POTEM JE MANJ ALI VEĆ NORMALNO DA NISO ČIST DO LASIŠČA ZARADI NIJANSIRANJA IN NARAVNEGA VIDEZA.
Forum je zaprt za komentiranje.