sive lase kako
si morda pomislila na alkoholni flumaster? če ne najdeš ustrezne barve, pa populi tistih par sivih delikventov. Me pa res zanima kje delaš, da je problem par sivih las, če si “plesalka” je v klubu itak tema in ni problema…
Po vsej verjetnosti ne. Ampak, če je punca stara 25 let zna biti zelo moteče. A na to pa nisi pomislila?
No upam, da dobi avtorica dober odgovor. Jaz sem začela z barvanjem zelo pozno. Najprej z barvnim šamponom (ga še danes uporabim). Čeprav ima eno slabost, da se spira.Morda barvna pena. Sama je nisem nikoli uporabljala, tako, da ne vem kako se obnese.
Drugače pa barva, morda z čim manj agresivna..
Po vsej verjetnosti ne. Ampak, če je punca stara 25 let zna biti zelo moteče. A na to pa nisi pomislila?
[/quote]
Jaz si predstavljam, da zna biti sivina pri 25ih moteča, ampak ne zaradi službe. Kolegica se barva od svojega 20ega leta (ima en pramen čop sivih las), vmes se nekaj let ni barvala, pa so v njeni službi preživeli;)
Če se nočeš barvati, si lahko lase populiš (če ji je res samo nekaj), ali pa se počešeš tako, da lasje ne bodo vidni. Lahko pa “službo” postaviš pred dejstvo, da so zaposlili mlado sivolasko;))
Forum je zaprt za komentiranje.