Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style podolgovat obraz

podolgovat obraz

Kakšna Frizura paše podolgovatemu obrazu – ali mora biti nujno kratka?

Lepa hvala!

Tudi jaz imam podolgovat obraz.Frizerji pač priporočajo za to obliko obraza krajše frizure,ker je ta obraz res primeren za te frizure…
Men osebno najbolj pristoji stopničasto strižena paž frizura-do konca obraza z resami na obraz.Dalši lasje mi ne pašejo,ampak moj obraz podaljšajo.Na srečo imam kodraste lase in nimam problema z volumnom,ker podolgovat obraz potrebuje veliko volumna in kodrov.

Kratka frizura je tud fajn za to obliko obraza-sam ne sme bit strižena preveč ob glavi,pa vrat tudi ne sme bit “gol”,ker se s tem povdari dolžina obraza…
Vglavnem rese na obraz so tud zelo priporočljive,stopničasto striženje ipd…

Če želiš imeti dolge lase ,potem jih imej…samo frizerka naj ti jih ustriže zelo stopničasto,da bo več različnih dolžin…Pa fru-fru tudi skrajša podolgovat obraz,oz.resice na čelo….

Je pa kar dost resnice v tem ,da pač podolgovatemu obrazu pristojijo krajše frizure…Nismo vsi za vse…

Ps:pri urejanju frizure pa se izogibaj preče na sredini glave,za to najino obliko obraza je priporočljiva preča na strani oz.frizura brez preče….

Lp,Kukica

Spoštovana Anika (končno nekdo z pravim imenom)
Za podolgovat obraz priporočam krajši sprednji del, ki naj bo bolj poln, kar je zdaj ”ultra” moderno. Nekje do obrvi ali malo nad ali malo čez obrvi. Lasje so lahko dolgi, le naj ne bodo preveč stopničasto ostriženi, kar bo vizulno podaljšalo že tako podolgovat obraz. Spodaj naj bodo lase bolj ravno odrzane, da bo bolj poln videz. Če bodo v repih, bo izgledalo bolj podolgovato.
”Fru-frujevski” pozdrav
Stevo Pavlovič

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

imam podolgovat obraz, rjavozelene oči in rjave lase. zanima me katera frizura bi mi najbol pristajala.

pozdravljeni! imam poldogovat obraz..prej sem imel dolge lasje mi niso pristajali! sem se ostrigel in zdaj imam lasje malo prek obrvi do oči…lasje imam malo kodraste..meni se zdi da se poldogovatim obrazom pašejo malo daljši lasje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close