brke nad zgornjo ustnico
Pozdravljeni!
Že več let se obremenjujem s svojo prekomerno poraščenostjo, še posebej pa me motijo brke nad zgornjo ustnico. Do sedaj sem si jih belila, vendar so vseeno moteče, saj polovica dlak postane hitro spet temne barve, druge pa se svetijo na soncu.
1. Zanima me, kaj je bolje, ali naj se odločim za voskanje (v salonu ali je vseeno, če si jih povoskam doma) ali za lasersko odstranjevanje? Strah me je namreč, da bi imela po voskanju čez čas še bolj goste in daljše ter da bi si jih morala voskati vsak dan.
2. Po približno kolikšnem času je potrebno voska voskanje ponoviti?
3. Zanima me tudi okvirna cena za enkratni obisk laserskega odstranjevanja.
Najlepša hvala za odgovor in lepo pozdravljeni,
pikica
Glede na to , da je pred vrati poletje, začnite z depilacijo, zagotavljam vam , da jih boste z depilacijo v salonu imela vsakič manj, ne več, saj pravilna depilacija,predvsem dolgotrajna zmanjšuje rast dlak povsod po telesu!
To kar si same z neprofesio.viski nestrokovno počnejo stranke, lahko nima istih rezultatov, saj si jih potrgajo, kožo posnamejo, opečejo, vnamejo kožo-mozolji…
Po poletju pa, ko ne bo sonce tako močno, pa svetujem ,da se čim prej lotite trajne odstranitve
( cena na obisk je 53€ na obisk ), saj boste tako trajno dolgoročno rešila problem!
Depilira se enkrat na mesec, prav tako laserska terapija se dela na 3 do 4 tedne(cca 8x za 70% rezultat ).
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.