Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Brušenje kože

Brušenje kože

Kozmeričarka mi je svetovala tako imenovano diamantno brušenje kože zaradi razširjenih por na obrazu in vratu. Koža je tudi bolj občutljiva in tanka.
Zanima me, ali je priporočljiva tovrstna metoda ali pa je koži kaj škodljiva?
Kozmetičarko sem sicer tudi o tem spraševala, ampak njej gre za zaslužek in nisem prepričana ali naj čisto vse vzamem kot dobro za mojo kožo.

Prosim za vaš nasvet.

Pozdravljena!

Ta terapija je zelo mocna, draga, pase ni za vsako kozo!
Zal naletimo velikokrat samo na prodajalce, ali pana ne dovolj iskusene ljudi, ki bi za denar naredili vse.Moramo biti previdni, da se zascitimo, delavci pa moramo biti bolj odgovorni, saj nase stranke niso samo za en obisk, ter slab glas gre se dlje kot dober!
Pri nas kozam ki so tanke tega v nobenem primeru ne naredimo, ali se izogobamo predelom okoli oci, lic in zilic!
Metoda ce je premocna za vaso kozo vam jo se stanjsa, in stanje poslabsa!
Na vasem mestu bi sla se na en posvet drugam, da bi dobila se eno mnenje,in se na podlagi tega poskusila odlociti!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Spoštovani,

iskreno se vam zahvaljujem za vaš odgovor. Najbrž se ne bom odločila in rajši uporabljala kakovostne kreme, ki prav tako lahko pomagajo ožati pore.
Bom pa še povprašala kakšnega dermatologa.

Lep dan!

Je to enak postopek kot diamantni peeling?

Gre za isti namen!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

hvala za nasvet. Sem tudi sama gledala to, ampak imam tanko in občutljivo kožo, se pravi v nobenem primeru ne pride v poštev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close