rabim pomoč
Ojla.Imam en problem in sicer rada bi imela blond lase.Frizerka mi je dvakrat barvala lase po celi dolžini z blond barvo in peroksid 9.Sedaj pa mi tega noče več,samo narastek mi barva z 9,po dolžini las pa nič,pravi da si ne upa,ker mi bodo lasje odpali.po barvanju imam vedno narastek bel,ostalo pa je medene barve.Mene pa zanima,a mi nebi mogla vsaj z trojko (peroksidom) barvat po dolžini.Ali naj zamenjam frizerja?Sem iz Novega mesta,ali poznate kakega dobrega frizerja?Hvala
Pozdravljeni.
Kakšno je stanje vaših las, kolikokrat ste bila barvana na svetlo?
V kolikor vaši lasje niso preveč poškodovani, bi vam frizerka lahko naredila tanjša pramena, tako razlika med narastkom in preostalo dolžino las nebi bila preveč očitana.
Mogoče bi bilo pametno, da stopite do drugega frizerja in pridobite drugo menje.
Lp
Naya
Zdravo.
Če imate lase uničene in vam beljenja ne vzdržijo vam priporočam, da premislite in se odločite za temnejšo blond, ki vašim lasem nebo povzročala škode.
Pametno bi bilo narediti nekoliko krajšo frizuro s katero bi se znebili poškodovanih las, ko se ti obnovijo in okrepijo, pa bi lahko dodali nekoliko svetlejša pramena in postopoma prehajali na svetlejšo blond.
Vedeti morate, da nekatri lasje beljenja ne prenašajo ravno najbolje, hitro se stanjšajo in ob pretirani obdelavi z svetlo barvo res lahko razpadejo oz. se razlomijo, zato dvakrat premislite če res želite, da vaši lasje, ki bodo z vami še kar nekaj let, utrpijo takšne poškodbe.
Lp
Naya
Forum je zaprt za komentiranje.