Najdi forum

Mozolj…

Jaz imam problem z obrazom, imam čez 30let, drugače nimam grde kože na obrazu, je kar čista, niti ne vem, kakšen tip imam, mislim, da normalno, mastne že ne. Meni se pojavi 1 mozolj na obrazu, kar velik – boli, ko se ta starejši mozolj počasi zdravi in je proti koncu, mi ponovno nastane še eden, velikokrat se zgodi, da se mozolji tudi ponavljajo na istem mestu. Bila sem v lekarni in mi je svetovala kremo exfoliac, ki sem jo seveda kupila, rekla je, ko čutim mozolj, naj ga namažem 2-3x dnevno in naj ne stiskam, to sem storila, a mozolj ni in ni hotel izginiti – tedne, dokler ga nisem iztisnila. Problem je tudi ta, da veliko stiskam in, da se mi pozna na obrazu od straih mozoljev ena znamenja, kot npr po rani. Ta krema mi ne pomaga.
Komaj sem se starega mozolja rešila, zdaj ga imam zdaj pod nosom :(, kaj mi lahko svetujete, kaj bi mi pomagalo, mogoče s kako domačo lekarno, saj veliko krem se dela doma? Drugje po telesu z mozolji nimam težav. Zelo grdo izgleda na obrazu in to eden, velik mozolj. Prosim za pomoč.

Poleg tega bo vprašala, še za kremo Bioxet, ki se jo dobi v lekarni in je kar draga, naj bi pa po uporabi te kreme, odvečne dlake izginile, slučajno kdo ve kaj o tem? Kakšna je ta krema? Meni je v lekarni rekla, da jo uporablja za brčice in, da se ji dozdeva, da jih je manj. In, če ta krema res deluje, kaj se zgodi, ko se jo neha uporabljati?

Hvala za odgovore in pomoč.

V takem primeru prišibajte do nas , najlažje vam bomo pobagali, ga očistili in z laserjem posušili, tako boste v najkrajšem času zadevo sanirali!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close