Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Diplomirani kozmetik

Diplomirani kozmetik

Želim v popolnoma druge vode…rada bi se zaposlila in začela delat v tej smeri (kozmetika), imam pa sicer že 6 st. izobrazbe a v administraciji.

Zanima me ali kdo od vas pozna to šolo, jo morda celo obiskuje…vaša mnenja o njej, je težka, je priznana, kaj pomeni vpis nanjo, ali lahko potem najdeš zaposlitev kljub temu da nimaš še praktičnih izkušenj …
Kako bi se lahko zaposlila v wellnessu pa nimam izobrazbe niti izkušenj, le res veliko volje in željo že odnekdaj to počet, kje naj začnem, pomagajte mi z nasveti:(

Sama obiskujem ta faks, sem vpisana v drugi letnik, saj smo šele lani začele, tako da svoje mnenje lahko podam do neke mere.
Svoj salon vodim sedmo leto in ker želim biti čim bolj strokovna in nuditi svojim strankam najboljše sem šla študirat naprej.
Glede na to , da sem v tem poklicu že 13.leto in nameravam ostati mi to znanje iz šole daje nove ideje,zamisli, in me nadgrajuje.
Moram pa reči, da se sošolke brez koz.predizobrazbe kar mučijo pri praksi.
Zase vem kaj bom z znanjem, sicer pa je mišljen faks tudi za kozmetičarko, ki bi delala na višji funkciji, vodila spa, pomagala v gledališču kot vizažistka, delala v dermat.centru po operacijah limfne drenaže…vse je odvisno od posameznika in potrebe po delu.
Šola so nam obljubili, da je ali bo priznana, za točen podatek bi mogla poklicat tja!

Upam, da sem malo pomagala?
LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Pozdravček!

Pred šestimi leti so mi odstranili te maščobne delce na obeh vekah. Ponovno se mi je to ponovilo,nastal pa je velik problem za mene,ker sedaj odstranijo samo samoplačniško. Zanima me ,če ima mogoče kdo kakšne izkušnje z ksantelazmo oz. pod kakšnimi pogoji bi bila pa še vedno možna odstranitev na napotnico.

Veselim se vaših odgovorov!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close