Najdi forum

imam brke

Stara sm 16 let in problem mi delajo dlačice pod nosom.enkrat sem jih obrila in odtakrat mi kar naprej rastejo,zanima me kako bi odstranila te dlačice enkrat za vselej.hvala

lp

Pozdravljena!

Zelo ti svetujem, da z britjem kjerkoli po obrazu nikoli več ne ponoviš!
Po vsakem britju se dlačice še ojačajo in postanejo še bolj vidne, debele, ter rastejo še hitreje!
Svetovala bi ti, če so tako opazne, da jih je treba nujno odstraniti, za depilacijo z voskom, kar počne zelo veliko deklet.Ta postopek je hiter(1 min)in skoraj neboleč(malo cukne).
Lahko pa se pride 3x do 5x na IPL(aparat za trajno odstranjevanje dlak), po katerem pa ne bi nikoli več dlake zrastle!

LP!

ojjjj js maam isti probleem in je fuul grdoo!!!! isto mam problem z obrvmi k si jih ne morm pult s pinceto k gre ful počas pa še boli a obstaja kšna mašina k to nardi hitr pa več kocin hkrati???

Z depilacijo bi se jih dalo lepo in hitro urediti!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Jaz za te nadležne dlake uporabljam kremo Bioxet. Stvar je v tem, da jo je treba uporabljat skupaj z depilacijo. Sicer je res, da je treba malo vztrajat (kre gre za trajno zmanjšanje oziroma prenehanje rasti dlak), ampak moram priznat, da sem nad rezultatom zelo presenečena- seveda pozitivno. Obstaja pa tudi varianta kreme za preprečevanje rasti dlak po telesu… Pravijo, da probat ni greh…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close