Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style frizerska šola

frizerska šola

Ali obstaja v sv delu Slovenije kakšna zasebna frizerska šola? (npr. od celja proti Murski Soboti)

Spoštovana Mara 1
Obstaja v Murski Soboti – Bakovci, frizerska šola znane frizerske družine Grah. Vodi jo gospa Gizela Grah.
Povprašajte na informacijah za telefonsko številko Frizerskega salona Gizela Grah v Murski Soboti. Priporočam, ker so dobri mojstri in dobri ljudje, moji prijatelji.
Če pa rabite dodatne informacije v zvezi z šolanjem, lahko pokličete tudi našo Stevo hair Academy (01-4315138 – Stevo ali Nina), pa vamn z veseljem svetujemo, kaj je za vas najboljše.
S spoštoavnjem
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

ali obstaja zasebna frizerska šola v bližini nove gorice? možnosti šolanja ob delu?

zanima me kake možnosti imam za nadaljevanje šolanje…..imam tri letno frizersko šolo…..rada bi šla naprej….sam nebi rada šla zopet v 1 letnik…

lep pozdrav vsem.jaz bi pa mel par vprašanj za frizersko šolo.jaz sem delal frizersko ob delu,imam še par ispitov in zaklučne kar se zadeva strokovnih predmetov to me niti ne skrbi,bolj me zanima praktični del.v šoli smo imeli zelo malo ur prakse.želel bi spoznati kakšnega frizerja da bi mi to pokazal in naučil.na začetku me je šola zelo zanimala a zaradi neznaja prakse sem obstal v mrtvem kotu.lepo bi prosil če kdo koga pozna ali mi lahko pomaga pri tem.HVALA!!!Aleš

hej! jaz imam narejeno srednjo vzgojiteljsko šolo in sedaj delam tudi faks. rada pa bi naredila tudi frizersko šolo in me zanima če se mi matura kaj upošteva in katere predmete bi mogla še narediti… če kdorkoli ve kaj o tem bi prosila za odgovor kar bi mi zelo pomagalo. hvala!

Pozdravljeni.

Informacije o šolanju je smiselno iskati na frizerskih šolah.
Srednja frizerska šola Ljubljana
Srednja rizerska šola Kranj[/url]

Lp
Naya

********************** Frizerski studio EVILHAIR Trubarjeva cesta 55 Ljubljana http://www.facebook.com/Evilhair/app_453357294705395 http://www.evilhair.com/ naya[afna]evilhair.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close