Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kaj dati na lase da ne štrlijo

Kaj dati na lase da ne štrlijo

Imam daljše lase in ko si jih operem in sfenam ali pa naravno posušim, mi od glave štrlijo mali novi laski. Pol pa zgledam kot Tofsi. A je kakšna zadeva, ki bi to lepo zglasdila, da bi prišli do izraza lepi dolgi lasje ?
Hvala za pomoč.

hmmm… kupi si kak serum za lase oziroma silikon da se pa tud dobit sprej za lase za lesk in ti lepo zgladi lase…
sama uporabljam silikon za lase klas in nek sprej iz avona za lase za poletne dni da ti sciti lase pred soncem…
pa mam ful lepe ravne lase pa se teb bi to zlo koristilo ker fenas lase…

tud jas mam isti problem. sam mi ti serumi preprosto ne pomagajo. če mi kaj zgladijo, to traja lih 10 min. preveč pa si ne upam dat, ker potem dajo vtis mastnih las.ma še kdo kakšno idejo…??

Jst že več let uporabljam uporabljam OIL NON OIL od Bilboa, in sem ful zadovoljna. Ko si operem lase, si kanem za lešnik olja na roke in lepo razmažem po laseh. Lasje so potem zelo ravni, in ravno prav bleščeči. Postopka pa ti ni treba ponavljati do naslednjega pranja. Kupujem ga v Italiji, ne vem pa kako so kaj na zalogi v Sloveiji. Stane cirka 4 Eur.

ravnalec las deluje na toploto in hkrat ravna lase. Najbrž ti, če si štrleči del las primeš, jih z roko naravnaš, držiš in medtem fenaš, začnejo normalno stat.
Maybe yes, maybe no,
maybe baby, I don’t know 😉

jaz dajem gor fantovo spermo.pa kar pomaga.ja čudno se sliši vendar pomaga.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close