Lasersko odstranjevanje
Zanima me, če je odstranitev dlak na nogah z laserjem dokončna? Ali potem ni več treba skrbeti glede teh dlak? Zanima me tudi, kako poteka ta proces? Se odstrani vsaka dlaka posebej? Se tudi računa vsaka dlaka posebej ali morda kvadratni centimeter?
Noge imam kar precej poraščene s temnimi, dokaj močnimi dlakami. Depiliram se ne, ampak jih brijem z britvico. Tudi pod popkom bi si dala odstraniti nekaj nadležnih dlak na ta način. Predvsem me zanima, če je postopek odstranitve dlak z laserjem boleč? Bolečine namreč ne prenašam dobro in če boli, se bom raje kar naprej brila z britvico:(
Hvala za odgovor!
Popzdrav!
Odstranitev je dokončna, poteka preprosto, skoraj brez bolečin, čuti se rahla pekočina, poteka hitro, saj je nastavek velik 1×5 cm.Računa se glede na velikost površine, ki jo tretiramo!
LP!
Veliko različnih laserjev obstaja, in niso vsi isto dobri!Moram pa reči, da pri aparatu na somčno svetlobo, pa sem imela večinoma vse stranke zelo poraščene, se niti ena ni rabila postopka ponoviti več kot trikrat.V navodilih aparata, kar tudi sama povem vsem svojim strankam, pa je od 3 do 5 obiskov, tako, da so rezultati presenetljivo dobri!
LP!
Pozdravljena!
Več dlak, katerere bodo na dan odstranjevanja v fazi rasti, večji bo rezultat.Tega se ne da videti, se pa da predvideti.Če se depilirate, oziroba pulite, jih spulite zadnjič 14 dni pred seanso z IPLjem, tako, da bodo imele čas nazaj narediti korenine in bodo ravno prav doge-3 mm.Če pa je kakšna daljša vmes se jo mora pristriči!
Čez 3 tedne mrtve dlačice same odpadejo ven in glede na preživele-stanje se odločimo, če je potrebno postopek ponoviti!
LP!
Sem slišala da obstajata dve vrsti laserja, kozmetični in kirurški. Kozmetičnega imajo v kozmetičih salonih, kiruškega pa v dermatoloških ambulantah in nekaterih kozmetičnih salonih. Pri kozmetičnem laserju je baje potrebno vsako leto hoditi na ponavitve, kar pri kiruškem ni potrebno. Mogoče na 5 let.
Ali se kdo kaj več ve o tem???
Živjo!
Mene pa zanima, če v vašem salonu delate tudi brazilsko lasersko odstranjevanje in če je le-to varno, ker je koža bolj pigmentirana na velikih sramnih ustnicah. Poleg tega me zanima, če so cene v ceniku zgolj okvirne oz. koliko bi stala 1 kura brazilskega bikini laserja?
Kolikšna je navadno čakalna doba?
Na Iskrini domači strani sem opazila, da imajo zdaj nek dodatni vakuumski aparat, ki naj bi še izboljšal rezultate green flash-a. Ali ga pri vas že uporabljate?
Hvala lepa za odgovore!
Forum je zaprt za komentiranje.