Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Laserska depilacija – škodljive posledice

Laserska depilacija – škodljive posledice

Ker mi gre tole depiliranje in britje pošteno na živce… razmišljam, da bi enkrat v prihodnosti šla na lasersko odstranjevanje dlak in dlačic….

Ampak verjetno to ni najbolj zdravo. A uničijo res samo dlake ali tudi pore? koža je vendarle največji človeški organ…. Rak?…. Pa še baje ne bo več zdravnika zdraven (sedaj so še)?

Kaj menite? Je katera že bila?

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Slonček

ma ti rabiš eno pošten pretres možganov, zato ker, ko berem tvoje poste, se vedno sprašujem ali možgane sploh imaš!!!!

Saj slonček nikoli ne piše anonimno – prezri jo, da se ne boš rabila obremenjevat z vsebnostjo njene glave.
Zate slonček pa žal nimam odgovora; sem temo odprla, ker sem upala na kak pameten odgovor.
Upam, da se katera javi!
Vsem lep dan! r

… to sem se nasmejala …ma ne beri njenih postov, pa bo manj stresov.

Prav imaš Slonček, da tudi laserska depilacija škoduje.

Še naprej bo ročno britje med bolj varnimi!

kaj pa čez par let, ko bojo dlakce spet moderne???

No, hvala za obrambo :)))

Drugače pa – kaj bo, ko dlakice ne bodo več moderne? Jah, takrat bom pač iz mode. :)))

Sloncek

No, mal sem popačila vprašanje sem opazila. Torej, ko bodo spet moderne…. bom iz mode.

Sloncek

jaz sem ravno na polovici terapije z laserjem. Ful sem zadovoljna z rezultati že sedaj. odstraniti sem jih dala na golenih, bikini, trebuhu, pod pazduho

A kdo ve za konkretne škodljive posledice tovrstne depilacije? Tudi mene zanima.

Škodljivih posledic po laserski depilaciji ni. so pa možni zapleti, če je le ta opravljena nestrokovno. Zato priporočam lasersko odstranjevanje dlak pod zdravniškim nadzorom. Zelo v redu je Dermatološki center Parmova – preizkušeno.

Čao Mačke

Tud jaz mam trenutno 4 tretmaje bikini in cele noge, za sabo tako kot xy. Odločam se še pazduho, sam še zbiram pogum in voljo. za zdaj sedaj sem tud zadovoljna moram rač da sem

šla ene 4 leta nazaj na en lase od iskre optime, PODN!!!! totaln, kolk je to bolelo…pa ženska ni uporabljaja nobenega gela????? halo???. Sedaj sem šla na laser IPL%RF ki ima vodno in zračno hlajenje, pa kozmetičarka uporablja žele, pa čist moraš bit podrit in ne bilo NIČČČ! Priporočam!

mjav
Binca

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close