Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style podalševanje las

podalševanje las

Živijo!
Mene zanima vse o podalšanih laseh. Kako se jih naredi? Ali uničijo tvoje naravne lase? Koliko to približno stane? V katerem letnem času je podalške primerno vstaviti? Sicer imam tanke in razcepljene lase dolge do ramen in bi si jih rada podaljšala, da bi si moji naravni malce opomogli sploh sedaj po poletju.

Hvala in lep pozdrav!

Spoštovana Mojca.
Ne svetujem podaljševanja las, ker je le začasno, na mestih, kjer se lase zalepijo nastanejo poškodbe, kartko traja (3-6 mesecev), pa cena ni majhna.
Lep pozdrav
Stevo

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Meni je osebno barvanje las mesečno leto na leto bol škodljivo kot podaljški, ki bi si jih dala mogoče dvakrat trikrat na lase. Če si želiš go res lepo izgleda, če boš delala v salonu, kjer se s tem profesionalno ukvarjajo.

S tem je tako: Če si daš delat pri profesionajcu ti lepo naredi, kar je pa šele začetek.Podljšani lasje potrebujejo veliko nege in razčrsavanja 3x – 3x / dan in posebne preparate ter krtačo.
Podaljškov RES ne imej v laseh več kot 3 mesece, ker se začnejo,tam ko ti kakšen las izpade
delati gnezda in, ko ti jih bo dol deval-la, boš imela luknje v lasišču, in pa res si jih rahlo vsak dan temeljito razčesavati.
1x / mesec pojdi k frizerju, da ti pregleda stvar in pristriže tam, ko so zrasli oz. porihta kar je treba.

To je to. Tudi ponoči al pa v vodi bi imela jaz spete, da je čimmanj možnosti,da se ti vozljajo.
Govorim iz lastnih izkušenj.

Lep pozdrav.

Sašika,
prav zadovoljna sem ker vidim, da se držite nasvetov in za lasne podaljške in svoje lase, skrbite kot je terba.
Podaljševanje las vam las ne bo poškodovalao v kolikor so podaljški pravilno narejeni oz. pritrjeni. in odstranjeni.

Do hujših poškodb pride ko se čepke odstranjuje hitro, zato se lasje na katerih so bili priterjeni potrgajo.
Pri odstranjevanju si je potrebno vzeti čas, in paziti na strankine lase. Če vidite, da frizer tega ne upošteva se za vaše dobro, napotite do nekoga, ki ve kaj dela.

Lp
Naya

********************** Frizerski studio EVILHAIR Trubarjeva cesta 55 Ljubljana http://www.facebook.com/Evilhair/app_453357294705395 http://www.evilhair.com/ naya[afna]evilhair.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close