Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style puder po katerem se koža ne sveti

puder po katerem se koža ne sveti

Pozdravljene,

rabila bi nasvet. Sama nimam zelo mastne kože, imam mešan tip. Vendar imam problem da se mi po vseh pudrih (sprobala sem jih že kar nekaj) koža začne po 2 urah zelo svetiti. Poskusila sem tudi s pudrom v kamnu, je malo boljše vendar se še vseeno sveti. Porsim če mi priporočate puder v kamnu po kateremu se koža ne sveti,

Zelo pomenbno je kakšno kremo uporabljate pred nanosom podlage(pudra).Priporočam vam,da dobro pripravite kožo pred ličenjem.Ponavadi uporabim vlažilno kremo in nato uporabim All mat gel(make up for ever)samo na delih,kjer je mastna koža.Nato uporabite korektor,nanesite ga pod očmi najbolje cel trikotnik do nosa in zunanjega dela očesa.Zelo pomenbno je,da uporabljate suh puder v prahu.Zelo težko vam svetujem katera znamka pudra bi odgovarjala vašemu tipu kože.

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Hvala za vaš odogovr.

Sama uporabljam vlažilno kremo, korektor, nato si nanesem puder in čez njega še puder v prahu. Zanima me kje se lahko kupi All mat gel, ker še nikoli nisem slišala zanj.

Lahko me kontaktirate in vam ga dam za poskusit,če vam bo odgovarjal.Dobi se ga v tujini.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Kaj pa če imam zelo suho kožo in sem našla ustrezno kremo in puder tudi (tako da mi preko dneva ne zateguje obraza) ampak, če mi je vroče se začnem svetiti kot, da sem namazana z oljem. Kaj svetujete?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close